صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۹۸۵۷
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۶
حجت‎الاسلام خسروی:

گروه اجتماعی:امام جمعه سورشجان مسجد، مردم و روحانیت را سه ضلع اصلی کار فرهنگی در کشور دانست و گفت: تعامل و همراهی مطلوب روحانیت، مردم و مسجد با یکدیگر سد محکمی در برابر هجمه دشمنان در عرصه جنگ نرم خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‎الاسلام محمدعلی خسروی، امام جمعه سورشجان 25 مردادماه در نشست شورای اداری لاران که با حضور استاندار چهارمحال و بختیاری برگزار شد، به تشریح سه مطالبه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی مردم بخش لاران پرداخت.

وی ارتقای بخش لاران به شهرستان را مطالبه سیاسی مردم از دولتمردان و مسئولان استانی دانست و گفت: یکی از مطالبات اصلی و اساسی مردم تبدیل شدن بخش سورشجان به شهر و واگذار کردن فرمانداری به این منطقه است.

خسروی عدم تقویت و  توجه به نیروی انسانی داخل، عدم توجه به اقتصاد درون زا، نبود کارخانجات تولیدی، بی‌توجهی نسبت به ظرفیت گردشگری و توریستی، عدم جذب سرمایه گذاران، مشکلات آب رسانی و بهسازی جاده را از مهم‎ترین مطالبات اقتصادی مردم لاران عنوان کرد.

وی با اشاره به سال اقتصاد و فرهنگ، فرهنگ را زیر بنای تمام امور دانست و گفت: به طور قطع مسائل اقتصادی نیز بدون توجه به مسائل فرهنگی که همان عزم ملی و مدیریتی جهادی است محقق و نقش آفرین نخواهد شد.

خسروی فرهنگ را مقدم بر اقتصاد دانست و گفت: مصوبات و تصمیم گیری‎ها در این جلسه باید با اولویت مسائل فرهنگی باشد چرا که جامعه بر مبنای فرهنگ اسلامی، اقتصاد سالم را رقم خواهد زد.

وی یکی از عوامل عقب افتادگی استان را نداشتن هدف گذاری فرهنگی دانست و گفت: متاسفانه در این استان به مسائل اقتصادی به صورت ویژه توجه می‎شود اما هیچ گونه برنامه ریزی و هدف گذاری صحیح نسبت به مسائل فرهنگی صورت نمی‎گیرد.

خسروی مسجد، مردم و روحانیت را سه ضلع اصلی کار فرهنگی در کشور دانست و گفت: تعامل و همراهی مطلوب روحانیت، مردم و مسجد با یکدیگر سد محکمی در برابر هجمه دشمنان در عرصه جنگ نرم خواهد بود.

امام جمعه سورشجان کمبود روحانی را یکی از مشکلات و معضلات فرهنگی در بخش لاران بیان کرد و گفت:  تا زمانی که مساجد فعال نشود نمی‎توان به فراگیر شدن ارزش‏های اسلامی در جامعه دل بست بنابراین اگر به دنبال ایجاد یک جامعه سالم هستیم باید مساجد پویا، فعال و امام جماعت محور داشته باشیم.

وی از ضعف کانون های فرهنگی مساجد و کتابخانه‎ها در این منطقه انتقاد کرد و گفت: متولیان امر فرهنگ و ارشاد اسلامی باید نسبت به مساجد و کانون‎های فرهنگی عنایت ویژه داشته باشند چرا که حلقه اتصال مردم با مسئولان همین مساجد و نهادها هستند.