حجتالاسلام اسماعیل شیخلو، کارشناس و مدرس علوم حوزوی در گفتوگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی با اشاره به تهدیدات و آسیبهای تبلیغ فرهنگ غرب در فضای مجازی و با تشریح گستردگی جذب مخاطب در عصر حاضر اظهار کرد: مبلغان باید از این فرصت برای تقویت مشترکات دینی بهره ببرند و از این طریق دشمن را از رسیدن به اهداف شوم خود در اختلافافکنی مذهبی میان مذاهب اسلامی مایوس کنند.
وی خاطرنشان کرد: فضای مجازی به سبب گستردگی مخاطبان در سراسر جهان زمینهایی مناسبی برای اشاعه افکار و مفاهیم دینی است به شرط آنکه در این محیط نیز عامل به عمل باشیم و تنها به حرف و گفتار بسنده نکنیم.
این مدرس علوم حوزوی معتقد است صرف گفتار نمیتواند مبنای تبلیغ قرار گیرد از همین رو مجریان و متولیان که در زمینه تبلیغ دینی در فضای مجازی فعالیت دارند، باید از تخصص و علم کافی برخوردار باشند.
حجتالاسلام شیخلو اظهار کرد: نبود معرفت و آگاهی کافی نه تنها باعث تبلیغ و ترویج معارف دینی نمیشود بلکه فضا را برای اشاعه خرافه و انحراف و ایجاد شبهات بازتر میکند و این از آفتهای تبلیغ دینی محسوب میشود.
وی تنوع زبانی و توجه به خواستهها و نیازهای مخاطب در فضای مجازی را مهم دانست و افزود: یکی از رموز موفقیت در عرصههای تبلیغ جهانی در نظرگرفتن نیازها و مطالبات عمومی است.
این مدرس حوزه و دانشگاه تاکید کرد: تبلیغ دین در فضای مجازی باید به دور از درگیریها و اختلافات قومی و مذهبی باشد و افراد باید در زیر لوای اسلام و با هدف جهانیسازی دین اسلام ناب محمدی(ص) معارف و مشترکات اسلامی را انتشار و ترویج دهند.