صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۰۳۷۲
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۰
آیت‌الله مقتدایی تاکید کرد:

گروه حوزه‌های علمیه: دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به گرایش روزافزون مردم دنیا به اسلام گفت: لازم است جهت ساماندهی و مدیریت فرهنگی و آشنایی تازه مسلمانان با احکام اولیه اسلام برنامه‌ریزی منسجمی صورت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) آیت‌الله مرتضی مقتدایی، دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه 27 مرداد در اجلاسیه مدیران استانی حوزه‌های علمیه، تاسیس مدیریت‌های استانی را اقدامی با برکت خواند و گفت: از زمان تاسیس مدیریت‌های استانی که بیش از چند سالی نمی‌گذرد و حوزه شاهد تحولات خوبی در عرصه‌های مختلف بوده‌ است.

وی افزود: هماهنگی بین مدارس استان، هم‌فکری، ‌هم‌اندیشی و خرد جمعی در اداره امور و وضع مدارس علمیه و اساتید از مهم‌ترین برکات مدیریت‌های استانی است.

آیت‌الله مقتدایی با اشاره به این مطلب که امروزه نیاز جهان اسلام و تشیع به وجود روحانی فاضل و مهذب بسیار ضروری است، تصریح کرد: ما با خیل عظیم اسلام‌گرایان در کشورهای اروپایی مواجهیم و این وظیفه حوزه‌ و روحانیت را سنگین‌تر کرده است.

مقتدایی عنوان کرد: در برخی کشورهای اروپایی به صورت روزمره، شاهد حضور و مراجعه افراد متعدد به دفاتر رایزنی ایران، جهت تشرف به اسلام هستیم که لازم است جهت ساماندهی و مدیریت فرهنگی و آشنایی آنان با احکام اولیه اسلام برنامه‌ریزی منسجمی صورت بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه در برخی دفاتر رایزنی ایران در خارج از کشور واحدی به نام دفتر تشرف راه‌اندازی شده است و کسانی که علاقه‌مند به اسلام هستند و می‌خواهند مسلمان شوند با مراجعه به آن دفتر، شهادتین را گفته و مسلمان می‌شوند، ابراز داشت: در سال گذشته در یکی از دفاتر حدود 200 نفر مراجعه کننده داشته و برخی به صورت خانوادگی جهت تشرف به اسلام مراجعه کرده‌اند.
آیت‌الله مقتدایی تدوین رساله‌ها و جزوه‌هایی در حجم کم با محتوای مسایل عبادی دینی و احکام را برای تازه مسلمانان یک ضرورت دانست و اظهار داشت: معاونت بین‌الملل حوزه‌های علمیه در این راستا جزوه‌ای با زبانی شیوا و خلاصه تدوین نموده که قابل ارائه در کشورهای خارجی است.

وی با اشاره به اهتمام جدی مدیران حوزه در استان‌ها به پیگیری امور و بازدید از مدارس و مراکز حوزوی، اظهار داشت: مدیران استانی نباید فقط به کار مدیریتی روتین اکتفا کنند بلکه باید به طور مرتب و منظم و با برنامه‌ریزی دقیق از مدارس علمیه بازدید نموده و با آسیب‌شناسی مباحث مورد نظر، در صدد رفع مشکلات باشند.