صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۰۷۴۰
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۳
مدیر حوزه‌های علمیه:

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر حوزه‌های علمیه ۱۶ شهریور ماه را آغاز سال تحصیلی جدید حوزه‌های علمیه اعلام کرد و گفت: سال تحصیلی حوزه همزمان با ولادت امام رضا(ع) آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری عصر دیروز 27 مرداد در اختتامیه اجلاس مدیران استانی حوزه‌های علمیه کشور ابراز امیدواری کرد: با همت و پیگیری دلسوزانه مدیران استانی روند امور طلاب بهتر انجام شود.

وی از مدیران خواست تا مانند همیشه برای بر طرف شدن مشکلات طلاب پیگیری لازم را داشته باشند و تنها دغدغه آنها امور آموزشی، تهذیب، تربیت و حل مشکلات تبلیغی باشد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور با تاکید بر این که باید تعامل بیشتری بین معاونان حوزه علمیه و مدیران استانی وجود داشته باشد، گفت: ارتباط و همکاری بهتر آنان موجب تسهیل کارها و امور می‌شود و نتیجه خوبی در روند بهبود و رشد طلاب خواهد داشت.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه‌های دانش‌افزایی برای مدیران حاضر در این دوره، ابرازامیدواری کرد که این آموزش‌ها در کنار تجربه‌ای که مدیران دارند، زمینه‌ساز افزایش و تقویت توانمندی آنان شود.

آیت‌الله حسینی بوشهری با اشاره به این که سال تحصیلی مدارس علمیه به طور رسمی همزمان با سالروز ولادت امام رضا(ع) آغاز خواهد شد، یادآورشد: برای سال آینده تحصیلی تمهیدات و برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده و اردوهای مختلفی برای طلاب جدید الورود به حوزه علمیه جهت آشنایی با فضای حوزه برگزار شده است.

پنجمین اجلاسیه مدیران استانی حوزه‌های علمیه کشور با هدف بررسی اولویت‌ برنامه‌‌ها و مباحث مرتبط با سند چشم‌انداز حوزه در روزهای 26 و 27 مرداد در مشهد برگزار و عصر دیروز به کار خود خاتمه داد.