صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۳۳۵۲
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۴
ویژه طلاب شاعر؛

گروه حوزه‌های علمیه: فراخوان شعر «غزه در آتش» ویژه طلاب شاعر از سوی مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی با همکاری انجمن شعر طلاب اعلام شد.

محمدعلی نجفی‌نیا، مسؤل روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: مهلت ارسال آثار به این جشنواره دهم شهریور ماه سال جاری است و ویژه طلاب شاعر استان قم برگزار خواهد شد.

نجفی با بیان اینکه به پنج شاعر برگزیده جوایزی اهدا می‌شود، اظهار کرد: هر یک از شاعران برگزیده مبلغ 400 هزار تومان به عنوان جایزه دریافت می‌کنند.

وی درباره نحوه ارسال آثار به این جشنواره و ثبت شعر در سامانه کاربران تصریح کرد: علاقه‌مندان برای ارسال آثار خود می‌توانند از طریق سایت http://poemcongress.ir/users/signup.php اقدام کنند.

وی گفت: همچنین علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق ایمیل telkalayyam@gmail.com با جشنواره در ارتباط باشند.