به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی، صبح امروز، پنجم شهریورماه در اردوی معرفتی، فرهنگی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور (طرح ضیافت اندیشه) که در مشهد برگزار شده است، اظهار کرد: سرمایهدارترین مردم کره زمین معلمان هستند که بر این اساس تمام مردم جامعه باید خود را مدیون معلمان بدانند و معلمی شغل انبیا است.
وی گفت: شما به عنوان دانشجو معلمان این سرزمین همیشه از خداوند بخواهید نیتتان خالص باشد. معلمان سرمایهداران اصلی جامعه اسلامی هستند که اگر تمام مردم جهان را مصرفکننده بدانیم باید معلمان را تولیدکننده علم و فرهنگ یک جامعه بدانیم.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه وجود قرآن برای جامعه کنونی امری حیاتی است، بیان کرد: بعضی از آیات قرآن معنی خاص دارد؛ بعضی از آیات قرآنی همانند سوره مبارکه طلاق همه انسانها را شامل میشود و مانند اکسیژن برای زندگی انسان ضروری است.
قرائتی خطاب به دانشجو معلمان سراسر کشور گفت: سعی کنید در موقعی که تدریس میکنید نیتتان فقط رضای خدا باشد که این نیتهای پاک است که به کارها ارزش میدهد، اگر نیت خدا باشد خداوند مسیری نورانی پیشرو اندیشمندانی همچون شما معلمان قرار میدهد.
وی تصریح کرد: در اسلام چیزی به نام فارغالتحصیلی وجود ندارد، باید دروس خارج از دانشگاه را مورد مطالعه قرار داد و همیشه بر این باور باشید که میخواهید درس را برای به دست آوردن خدا میخوانید. معلمی در سطح عالی و واقعی است که انس با قرآن و روایات داشته باشد و آن را به دانشآموزان خود انتقال دهد، بر اساس آموزههای دینی، معلمی اثرگذار است که بتواند مسائل خود را از طریق عمل انتقال دهد.
همچنین در این مراسم حجتالاسلام علیرضا مستشاری، مدیرکل امور مبلغان و مشاور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در جمع دانشجویان و فعالان فرهنگی طرح ضیافت اندیشه که در رواق دارالهدایه حرم مطهر رضوی گردهم آمده بودند، با بیان اینکه مسلمانان ترس جانی از تهدیدات داعش ندارند بلکه آنها تهدیدی برای آبروی مسلمانان هستند، اظهار کرد: آنها آبروی اصل و کیان اسلام را هدف قرار دادهاند، به طور قطع ما اگر میخواهیم چه در داخل و یا خارج از کشور اثرگذار عمل کنیم باید اولویتهای پیش روی خود را تشخیص دهیم.
وی افزود: شهید بهشتی بزرگوار میفرمودند که کار و سیاست بدون تشکیلات امکانپذیر نیست، به طور قطع این موضع کاملا درست است و ما باید در راستای این کار شبکهسازی انجام دهیم ولی اگر به این شکل عمل نشود قاعدتا کاری بیهوده انجام میدهیم.
مدیرکل امور مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها تصریح کرد: مصداق اصلی کار فرهنگی شکلدهی و حفظ حکومت و نظام اسلامی است. به طور قطع ذلالت یک نفر در از بین بردن قدرت دفاعی آن است و این موضوع در غزه نمود پیدا میکند و همه شاهد هستیم طرف مقابل جنگ در غزه تا این حد اینقدر اصرار به خلع سلاح کردن غزه دارند چون قصد دارد قدرت دفاعی این کشور را از او سلب کند، به طور قطع بدون قدرت مسلمانان ذلیل هستند و بهترین مثال آن را هم میتوان در وضع فعلی جامعه جهانی مشاهده کرد.
وی تأکید کرد: ابیبکر بغدادی فردی سرسپرده آمریکا است که در خطبههای خود عقیده خود را بدین شکل عنوان کرد که، ما قصد داریم اهداف خود را پیاده کنیم و این حرکت بدون حکومت امکانپذیر نیست لذا باید خلافت تأسیس کنیم.
مستشاری افزود: حال در این میان عدهای که ادعای عقل دارند میگویند که آنها نیاز به حکومت ندارند و البته در این راستا فعالیت بیش از 20 شبکه ماهوارهای را شاهد هستیم که آنها تمام همت خود را بر این موضوع گذاشتهاند که مسلمانان نیاز به حکومت ندارند حال این سؤال پیش میآید که آیا این غیر از تزریق استکبار جهانی توسط این شبکهها در میان مسلمانان است؟
مشاور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها تأکید کرد: امام خمینی(ره) حفظ نظام اسلامی را از حفظ و اجرا احکام بالاتر میدانستند، این موضوع بدین معنی است که اهمیت و جایگاه حج و یا احکام دیگر از حاکمیت مسلمانان کمتر است به طور قطع اگر مسلمانان قدرت و حاکمیت خود را تحکیم بخشیده بودند امروز ذلیل و زیردست صهیونیستها نمیبودند.
وی اظهار کرد: نازل شدن کتابهای آسمانی به این دلیل بود که پیامبران با استناد به این کتب حکومت به راه بیندازند و گستره حاکمیت شکل گرفته شده را وسعت بخشند تا در راستای این وسعت بخشی قوه قضائیه و مجریه شکل گرفته شود. زمانی که حکومت به وجود آمد نماز بر ما واجب میشود، به طور قطع اگر حکومت داشته باشیم دیگر از دشمن نمیهراسیم.
مدیرکل مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری کشور در دانشگاهها تصریح کرد: واقعا دردآور است که ما باید در این برهه از زمان به کودکان ونوجوانانمان بگوئیم که دینداری نیاز به حکومت دارد، آرزوی هر ملتی است که حکومت در دستش باشد و قدرت مشروع خود را گسترش دهد تا بتواند احکام خدارا جاری کند.
وی تأکید کرد: بنابراین باید دانست که بدون شبکهسازی، اولویتبندی موقعیتها و تقویت نظام عقل، دستیابی به هیچ چیز امکانپذیر نیست.