صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۳۹۳۲
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۰
استاد دانشگاه ادبیات و علوم انسانی اسماعیله مصر:

گروه اندیشه: استاد دانشگاه ادبیات و علوم انسانی اسماعیله مصر گفت: نتایج کنفرانس بین‌المللی ادبیات و زبان فارسی در بهبود روابط فرهنگی میان کشورها تأثیرگذار است و چنین همایش‌هایی باید تدوام یابد.

رفغت عبدالله، استاد دانشگاه ادبیات و علوم انسانی اسماعیله مصر روز چهارشنبه، 5 شهریورماه در حاشیه همایش بین‌المللی انجمن زبان و ادب فارسی، در دانشگاه پیام نور بجنورد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: نتایج حاصل از مقالات موجود در این کنفرانس بین‌المللی در بهبود روابط فرهنگی میان کشورها به ویژه ایران و مصر مؤثر خواهد بود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه این همایش به‌عنوان نهمین همایش بین‌المللی زبان و ادبیات فارسی برگزار می‌شود، تداوم برپایی این همایش برای معرفی زبان و ادبیات فارسی و تبادل فرهنگی امری مهم است.
عبدالله افزود: امیدواریم نتایج این همایش‌ها برای بهره‌برداری علمی دانشجویان و اساتید حوزه زبان و ادبیات فارسی مثمر ثمر باشد.

استاد دانشگاه ادبیات و علوم انسانی اسماعیله مصر گفت: نتایج کنفرانس بین‌المللی ادبیات و زبان فارسی در بهبود روابط فرهنگی میان کشورها تأثیرگذار است و چنین همایش‌هایی باید تدوام یابد.
به گزارش ایسنا همایش بین‌المللی زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه پیام نور بجنورد از امروز با شرکت 10 کشور خارجی آغاز به کرده است و مراسم اختتامیه این همایش نیز جمعه 7 شهریور به پایان می‌رسد.