صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۴۲۰۳
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۷

گروه فعالیت‌های قرآنی: به مناسبت برگزاری هفتمین دوره مسابقات سراسری طرح قدس در چالوس، هیئت داوران این مسابقات بیانیه‌‌ای را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، در بیانیه هیئت داوران با اشاره به اینکه مسابقات سراسری طرح قدس، مصداق بارزی برای تربیت و تزکیه و فرصتی برای رقابت و تعامل سازنده بین دانش آموزان و دانشجویان و کارکنان سما جهت دستیابی به آرمان های مبتنی بر تعالیم وحدت آفرین قرآن کریم است، آمده است: هیئت داوران با تشکر از این مساعی و جهت پرفروغ تر شدن انوار وحی در این سرزمین و به ویژه در مراکز و مدارس سمای کشور پیشنهاد می‌کند:
1. رشته‌های مندرج در مسابقات طرح قدس نیازمند به بازنگری دارد. به نظر می‌رسد گنجاندن رشته‌هایی چون رشته تحقیق و اذان و تواشیح در بین رشته‌های طرح قدس از ضروریات می‌باشد؛ چرا که این مهم می‌تواند به نوعی ارزیابی این طرح در طول برگزاری این هفت دوره باشد و مبین این امر که تا چه حد این طرح توانسته در موفقیت مخاطبان مؤثر باشد.
2. ضمن تقدیر و تشکر از طراحان آیین نامه داوری، به نظر می‌رسد که این آیین نامه نیازمند اصلاح باشد. یقیناً پرداختنی به این موضوع در این مجال ضروری به نظر نمی‌رسد لذا، لازم است که در یک نشست تخصصی نسبت به اصلاح آن اقدام گردد.
3. حضور اساتید و عدم منع این قشر فرهیخته و تأثیرگذار می‌تواند تأثیر شگرفی در میزان علاقمندی دانشجویان و دانش آموزان به ساحت مقدس قرآن کریم داشته باشد و این در حالی است که تا دوره ششم شاهد حضور پرشور اساتید بوده لیکن فاصله ای در این خصوص حاصل شده است. لذا، پیشنهاد می‌گردد در صورت صلاحدید نسبت به این امر اتخاذ تصمیم شود.
4. هیئت داوران این دوره از مسابقات با تقدیر و سپاس از برگزارکنندگان محترم و شرکت کنندگان گرامی ضمن تأکید بر لزوم استمرار و تعالی این حرکت مقدس، امیدوار است با ارتقاء نقاط قوت و غنا بخشی علمی و محتوایی مسابقات، توسعه رشته‌های آن بویژه در حوزه پژوهش‌های قرآنی در دستور کار سازمان محترم گردد.
5. از ویژگی های مثبت این دوره از مسابقات، رشد کیفی سطح تلاوت‌ها و نحوه ارائه محفوظات متسابقین نسبت به دوره‌های قبلی بوده است.
ضمن اینکه این دوره از مسابقات در فضایی آکنده از معنویت قرآنی برگزار گردید و برپایی محفل انس با قرآن با حضور حداکثری مستابقین و هنرنمایی فوق العاده قراء و حفاظ و گروه های تواشیح از شاخصه های مهم این دوره از مسابقات بوده است.