صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۴۳۷۳
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۷

گروه اجتماعی: رئیس سازمان دارالقرآن تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی‌ گفت: لازمه ریشه‌کنی بی‌سوادی قرآنی اجرای مستمر طرح‌های کاربردی قرآن‌آموزی و درگیرکردن تمامی اقشار با طرح‌های آموزشی است.

اسماعیل خیری، رئیس سازمان دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: با توجه به اینکه بعد اعتقادی شخصیت هر فرد در نهایت ضامن سلامت و امنیت روانی جامعه است، بی‌شک سلامت روحی و روانی فرد در پرتو انس با مفاهیم عالیه قرآنی پایدارتر و ماندگارتر می‌شود.

وی به نمود عملی مفاهیم کتاب وحی در میحط‌های آموزش عالی اشاره کرد و گفت:  چالش اصلی محیط‌های آموزش عالی وجود نگاه سطحی و بی‌تفاوت به معقوله آموزش قرآن کریم است.

این مسئول اظهار کرد: بی‌تأثیر بودن نمره قبولی درس قرآن کریم در معدل دانشجویان و یا اختیاری کردن واحد درسی آموزش قرآن کریم در برخی از دانشگاه‌ها خود زمینه را برای‌ گریز جوان از فراگیری کلام وحی فراهم می‌کند.

خیری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در ارتباط با تجدید نظر در دروس علوم انسانی دانشگاه‌ها، گفت: در حال حاضر در بحث دروس علوم انسانی به‌ویژه رشته‌های تخصصی مرتبط با کلام وحی با ضعف‌های جدی مواجه هستیم و خارج شدن این ضعف مستلزم این است که این دروس به صورت تخصصی و دروس اصلی وارد حیطه آموزش عالی شود.

رئیس سازمان دارالقرآن تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی لازمه ریشه‌کنی بی‌سوادی قرآنی را بسط دادن و اجرای مستمر طرح‌های کاربردی مانند طرح آموزشی نهضت قرآن‌آموزی در سطح کلان جامعه و درگیر کردن تمامی اقشار با طرح‌های آموزشی است.

خیری معتقد است انس با قرآن زمینه‌ساز رسیدن فرد به سلامت روحی و روانی است، از همین رو تقویت بعد اعتقادی افراد در پرتو مفاهیم کلام وحی ارتقای شاخص‌های سلامت روانی جامعه را در پی دارد.