صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۴۵۰۹
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۸
کریمی‌قدوسی:

گروه فضای مجازی: قائم مقام چهارمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ی تهران گفت: رقم جایزه بخش غزال زرین به ۱۰۰ میلیون ریال افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نشست خبری چهارمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران، پیش از ظهر امروز شنبه هشتم شهریورماه با حضور حسن کریمی‌قدوسی، قائم مقام بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و مهرداد آشتیانی، دبیر چهارمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران در سالن اجتماعات بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برگزار شد.

حسن کریمی‌قدوسی، قائم مقام بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به تاریخچه چهارمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای اظهار کرد: در این دوره از جشنواره تمام تلاش‌مان این است تا از تجربه‌های موفق سال‌های گذشته استفاده کنیم تا ساختار جشنواره را جهانی کنیم.

وی افزود: چهارمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران، برای حمایت از بازی‌سازان به لحاظ کیفی و کمی برگزار می‌شود و تا کنون استقبال خوبی از جشنواره شده است.

قائم مقام بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به افزایش رقم جوایز در این دوره از جشنواره گفت: رقم جایزه بخش غزال زرین به 100 میلیون ریال افزایش یافته است که در دوره پیش جایزه این بخش 50 میلیون ریال بود.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای گفت: ما بنا داشتیم ساختار این دوره از نمایشگاه را تغییر دهیم و به دلیل مدیریت جدید بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در نیمه‌های فصل بهار و صرفه‌جویی درسیاست‌های دولت تدبیر و امید نتوانستیم به زودی برگزار کنیم.

کریمی‌قدوسی اظهار کرد: از آنجا که بخش خصوصی می‌تواند نقش حاکمیتی داشته باشد، در حال بررسی نمایشگاه هستیم و تمام تلاش‌مان این است که با جذب اسپانسر بخش خصوصی، نمایشگاهی در پاییز امسال در مصلی داشته باشیم.

وی بیان کرد: فیلمنامه‌نویسی و بازی‌نامه دو مقوله متفاوت از یکدیگرند به همین جهت از اوایل امسال کارگروه تخصصی را تشکیل داده‌ایم تا در حوزه‌هایی همچون مفاهیم اخلاقی، اجتماعی و دینی سناریوهایی استخراج کنیم و بتوانیم در مناقصه‌های ساخت‌شان را به تولیدکنندگان واگذار کنیم. تا کنون 70 درصد کارها انجام شده است.

مهرماه؛ چهارمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای

مهرداد آشتیانی، دبیر چهارمین جشنواره بازی‌های رایانه‌‎ای تهران اظهار کرد: برنامه‌ریزی جدی‌تری برای برگزاری این دوره از جشنواره داشتیم تا با حفظ نقاط مثبت به رفع برخی نقایص بپردازیم و جشنواره‌ای بهبودیافته‌تر از دوره‌های پیشین داشته باشیم.

وی با اشاره به تفاوت این دوره از جشنواره نسبت به دوره‌های پیشین گفت: از آنجا که معتقدیم جریان بازی‌سازی مستقل بسیار مهم و پیش‌برنده در صنعت بازی‌سازی و تجاری‌سازی است، ما جشنواره جداگانه بازی‌های مستقل را پس از جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران برگزار خواهیم کرد و در آن از بازی‌هایی که هیچ گونه حمایت مالی از آنها نمی‌شوند، تقدیری داشته باشیم.

آشتیانی اظهار کرد: البته در جشنواره بازی‌های رایانه‌ای هم نگاه‌مان به بازی‌های مستقل خواهد بود اما در جشنواره‌ای مستقل از این جشنواره نگاه ویژ‌ه‌تری خواهیم داشت.

دبیر چهارمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران تصریح کرد: تقسیم‌بندی آثار و داوری آنها براساس ژانر از دیگر تفاوت‌های این دوره از جشنواره نسبت به دوره‌های پیشین بود. در این دوره از جشنواره هشت ژانر اصلی پیش‌بینی شده است.

وی به اهداف جشنواره اشاره کرد و گفت: ترویج مبانی فرهنگی و هویت اسلامی ایرانی از طریق این صنعت با نگاه ویژه به کودکان و نوجوانان، شناخت و حمایت از استعدادهای موجود این صنعت در کشور با رویکرد بومی سازی و تقویت تولید ملی، ایجاد فضای رقابت علمی، فنی، فرهنگی و هنری میان جوانان فعال در عرصه بازی‌های رایانه‌ای به منظور ارتقا و رشد کمی و کیفی تولیدات از اهداف جشنواره به شمار می‌رود.

آشتیانی اظهار کرد: ایجاد زمینه برای رشد و شکوفایی خلاقیت‌های دانشجویان و دانش‌آموزان در صنعت سرگرمی و بازی، نمایش توانمندی‌های متخصصان و هنرمندان ایرانی و ایجاد برای رشد و شکوفایی خلاقیت‌های جوانان و معرفی بازی‌های برجسته به عنوان الگوهایی برای صنعت بازی‌سازی از دیگر اهداف این دوره از جشنواره به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: بخش‌های اصلی جشنواره شامل بهترین بازی اکشن، ماجراجویی، نقش‌آفرینی، استراتژی و مدیریتی، ماجرایی – اکشن، سکوبازی، ورزشی و ساده و بخش‌های فرعی شامل بهترین دستاورد فنی، هنری در بازی‌های دوبعدی، دستاورد فنی در بازی‌های سه بعدی، ‌طراحی بازی، داستان بازی، صدای بازی، موسیقی بازی، با محتوای فرهنگی و بهترین بازی برای دستگاه‌های همراه هوشمند(بازی‌های موبایلی و تبلتی) است.

دبیر چهارمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران تصریح کرد: مراسم اختتامیه پایان مهرماه با انتخاب برترین‌ها برگزار می‌شود و محل آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

وی در پاسخ به بخش بهترین بازی با محتوای فرهنگی گفت: در این بخش نگاه‌مان به بازی‌های ارزش افزوده و محتوای غنی فرهنگی است. حمایت از مردم غزه و انرژی هسته‌ای دو موضوعی است که در این بخش مورد توجه ویژه‌ای قرار خواهیم داد و نگاه‌مان ویژه‌تر خواهد بود.

آشتیانی اظهار کرد: نزدیک به 60 اثر به دبیرخانه تا کنون ارسال شده است و پیش‌بینی‌ ما این است که تا پایان فرصت جشنواره یعنی 15 شهریورماه این رقم به بیش از 100 اثر افزایش یابد.

وی بیان کرد: زمان ارسال جشنواره از 15 تیرماه آغاز و تا یکم شهریورماه بود که به دلیل استقبال بی‌نظیر از جشنواره تا 15 جشنواره تمدید شد. همچنین زمان شروع فرآیند داوری نهایی آثار از 15 شهریورماه تا 15 مهرماه خواهد بود.