علی هاشمی، مدرس حوزه و دانشگاه ارومیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجانغربی، در رابطه با امر پسندیده صلهرحم و جایگاه آن در اسلام اظهار کرد: ارتباطهای فامیلی که افراد با یکدیگر برقرار میکند هر چند کم و کوتاه مدت باشد در افزایش اعتماد به نفس آنان بسیار موثر است و آنان را در رویارویی با عوامل خارحی آماده میکند.
وی ادامه داد: گستره ارتباطهای فامیلی به هر مقدار که افزایش یابد و بیشتر شود به همان اندازه نیز آمادگی افراد برای حضور در جامعه و رو یا رویی با مشکلاتی که در جامعه وجود دارد بیشتر میشود زیرا خانوادهها هر یک اجتماعات کوچکی هستند که فرد را برای حضور در اجتماع آماده میکنند.
این استاد الهیات گفت: صلهرحم بیشتر جنبه معنوی دارد زیرا باعث میشود که فرد احساس تنهایی نکند و از شرایط روحی و روانی مساعدی برخوردار شود زیرا افرادی که ارتباطات فامیلی ندارند از لحاظ فردی و اجتماعی دچار تضعیف روحیه و نا امیدی میشوند.
وی با اشاره با آیات قرآنی افزود: صله رحم باعث طولانی شدن عمر میشود و برکت را در زندگی افراد فزون میکند، گاه میتوان با یک نامه یا یک تماس تلفنی به افراد فهماند که یاد آنان را در دل داریم و آنان را فراموش نکرده ایم که در این صورت دوستیها و روابط خانوادگی بدون روابط منفی و خدشههایی که ممکن است به این روابط وارد شوند ادامه پیدا میکند.
این مدرس حوزه و دانشگاه گفت: در چند سال اخیر صله رحم رو به افزایش است و ما شاهد رفت و آمدهای خانوادگی بسیاری هستیم که دین اسلام بر روی این روابط و پایدار نگه داشتن آنان تاکیدات فراوان دارد، باید در رفت و آمدهای خانوادگی از چشم و هم چشمی و ایجاد تشریفات بیجا پرهیز کرد و میهمانیهای خانوادگی را به صورت هر چه ساده تر برگذار نمود.