صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۶۱۷۴
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۳

گروه هنر: ۵ فیلم ایرانی از فردا در ولادی‌قفقاز مرکز جمهوری اوستیای شمالی و در قالب برنامه «روزهای سینمای امروز ایران» به نمایش درخواهند آمد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، برنامه «روزهای سینمای امروز ایران» از فردا پنج‌شنبه 13 شهریور با دوبله روسی فیلم «خیلی دور خیلی نزدیک» به کارگردانی سیدرضا میرکریمی آغاز می‌شود.
از جمله فیلم‌های ایرانی دیگری که در این برنامه و در محل سالن کتابخانه ملی جمهوری اوستیای شمالی به دوبله روسی قرار است به نمایش درآیند، می‌توان به «زیرنور ماه»،«یه حبه قند» هر دو از ساخته‌های سیدرضا میرکریمی، «روز سوم» به کارگردانی محمدحسین لطیفی و «میم مثل مادر» به کارگردانی مرحوم رسول ملاقلی‌پور اشاره کرد.
در افتتاحیه این برنامه که با مشارکت رایزنی فرهنگی ایران در مسکو و وزارت فرهنگ جمهوری اوستیای شمالی  و طی سه روز برگزار خواهد شد، وزیر فرهنگ جمهوری اوستای شمالی، مهدی سنایی؛ سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه و سید‌حسین طباطبایی؛ سرپرست رایزنی فرهنگی کشورمان در مسکو حضور خواهند داشت.