صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۶۳۶۷
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۰
شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی:

گروه بین‌الملل: بسیاری از جوانان مسلمانی که با تبلیغات دروغین گمراه شده‌اند، پس از پیوستن به داعش از جنایات آن‌ها وحشت‌زده شده‌اند، اما اگر برای ترک این گروه تلاش کنند، خودشان نیز کشته خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Boston Herald»، شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی در پی انتشار ویدئوی سربریدن دومین خبرنگار آمریکایی توسط گروه تروریستی داعش با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن این جنایت، بر پشیمان شدن بسیاری از افراد که به این گروه تروریستی پیوسته‌اند تأکید کرد.
نهاد عوض، مدیر اجرایی شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی گفت: بسیاری از این جوانان گمراه شده راه بازگشتی ندارند.
وی با اعلام  انزجار و تأسف نسبت به ویدئوی منتشرشده از سربریدن دومین روزنامه‌نگار آمریکایی، وحشی‌گری‌های گروه تروریستی داعش را محکوم کرد.
نهاد عوض اعلام کرد: هیچ فرد معتقد به آیین صلح‌آمیز و عدالت‌خواه اسلام، نمی‌تواند یک انسان غیرنظامی بی‌گناه را بکشد.
وی ادامه داد: علی‌رغم ادعای داعش مبنی بر تأسیس خلافت اسلامی در سوریه و عراق، هیچ اشتراکی میان اسلام و دولت به اصطلاح اسلامی عراق و سوریه وجود ندارد.