صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۶۷۴۹
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۶

گروه اجتماعی: مدیرکل حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی با تأکید بر نیاز جدی استان در جذب طلبه برای مدارس حوزوی گفت: با توجه به نیازهای داخلی و منطقه‌ای استان در حال حاضر با کمبود ۱۰ هزار طلبه روبرو هستیم.

حجت‌الاسلام محمدجواد قهرمانی، مدیرکل حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: هم اینک تعداد بیش از یک هزار طلبه در مدارس علمیه 9 گانه سراسر استان مشغول فراگیری علوم و معارف اسلامی هستند و این در حالی است که نیاز استان بیش از این تعداد است.

وی با اشاره به اینکه آذربایجان غربی نیازمند تعداد 10 هزار طلبه و روحانی است، به تعداد مدارس استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 5 هزار مدرسه در مقاطع مختلف تحصیلی در استان وجود دارد که بیشتر این مدارس فاقد روحانی هستند.

حجت‌الاسلام قهرمانی ادامه داد: به مجموع مدارس فاقد روحانی باید مساجد مناطق مختلف شهری و روستایی را اضافه کرد که با این وجود نیازمند افزایش ظرفیت‌های حوزوی برای جذب طلبه بیشتر برای پاسخگویی به نیازهای فرهنگی و دینی هستیم.

این مقام مسئول همچنین به موقعیت مرزی و هم‌جواری آذربایجان غربی با کشورهای همسایه اشاره کرد و گفت: قرابت فرهنگی میان کشورهای همسایه و آذربایجان غربی می‌طلبد که زمینه را برای تربیت نیروی متخصص و متعهد دینی برای اعزام مبلغ به کشورهای همسایه در راستای ترویج و اشعه فرهنگ اسلام ناب محمدی از طریق مراکز حوزوی فراهم شود.

مدیرکل حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی در پایان با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید مراکز حوزوی از ابتدای شهریورماه با حضور مسئولان کشوری در مدارس علمیه سراسر استان، خاطرنشان کرد: امسال تعداد 200 طلبه با قبولی در آزمون ورودی و دوره‌های تخصصی برای ادامه تحصیل در علوم و معارف دینی در مراکز حوزوی استان پذیرش شدند.