صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۷۰۳۰
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۰
انتظاری:

گروه فضای مجازی: دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: پیوست فرهنگی مقوله چندان عجیبی نیست بلکه منظور پیوست فرهنگی حفظ و توسعه فرهنگ است و به واسطه این پیوست می‌توانیم اخلاق و دین خود را حفظ کنیم تا توانمندی فرهنگی خودمان بیافزایم

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، دومین نمایشگاه فن آوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال و رسانه‌های دیجیتال پیش از ظهر امروز با حضور محمد حسن انتظاری، دبیر شورای عالی فضای مجازی افتتاح شد.
انتظاری با اشاره به ویژگی‌های این نمایشگاه اظهار کرد: این نمایشگاه به نوعی توسعه اقتصاد در عرصه فن آوری دیجیتال است و یکی از ابعاد اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود در واقع یکی از پایه‌های ابعاد اقتصادی پایبند به توانمندی داخلی کشور است خوشبختانه توان ملی در عرصه کامپیوتر و دیجیتال در سطح بین الملل بی نظیر است و امیدواریم این نمایشگاه رونق بی‌نظیری داشته باشد تا دیجیتالی‌ها بتوانند در محیط خلاقیت را نشان دهند.
وی افزود: توسعه اقتصادی مزیت‌های دارد که یکی از این مزیت‌ها توسعه فرهنگ، اخلاق و هویت ملی است.
وی بیان کرد: متاسفانه محتوای فارسی در فضای مجازی 0.8 درصد است در حالی که محتوای انگلیسی 57 درصد بوده و این آمار نشان می‌دهد که چه وظیفه سنگینی بر دوش ما گذاشته شده است. این چالش را در حفظ هویت ملی باید بر عهد بگیریم حفظ هوت ملی در گرو تلاش خودمان است. توانمندی داخلی در این حوزه کمک بسیاری می‌کند.
وی یاد آور شد: پیوست فرهنگی مقوله چندان عجیبی نیست بلکه منظور پیوست فرهنگی حفظ و توسعه فرهنگ است و به واسطه این پیوست می‌توانیم اخلاق و دین خود را حفظ کنیم تا توانمندی فرهنگی خودمان بیافزایم البته این امر تنها بر عهد دولت نبوده بلکه خانواده‌ها نقش بسیاری دارند.
وی افزود: واگذاری این نمایشگاه به بخش خصوصی کار درست، مهم و اصولی است که امیدواریم روز به روز توسعه یابد همچنین حضرت امام خمینی(ره) تاکید داشتند که کارهای مردمی باید بر عهده خود مردم انجام شود و در عین حال حمایت از این حرکت بر عهده نظام است.
وی افزود: هم اکنون صادرات نرم افزار 600 میلیون دلار است همچنین در مذاکراتی با مجمع تشکل‌های فن آوری اطلاعات داشتیم متوجه شدیم که صادرات اندک نرم افزاری از مشکلات این حوزه به شمار می‌رود و به همین دلیل با کمک بخش خصوصی سیاست حمایت از صادرات نرم افزار را تدوین کرده‌ایم و در آینده نزدیک جلسات شورای عالی فضای مجازی پس از بررسی این مشکل را مرتفع و طرح را تائید خواهیم کرد همچنین در مذاکراتی با رئیس جمهور شخص آقای روحانی موافقت‌های وی را هم دریافت کرده‌ایم.
وی یاد آور شد: از همین تریبون به بخش خصوصی قول می‌دهیم که سال آینده صادرات را از 600 دلار به دو میلیارد دلار تبدیل کنیم.