صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۷۲۰۵
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۸

گروه ادب: مدیر انتشارات تجلی مهر با اشاره به انتشار کتاب «دریا در صحنه» اظهار کرد: این اثر شامل سه نمایشنامه است که در یکی از آنها به تبیین چگونگی توسعه فرهنگ وقف در دوران حکومت حضرت امیر(ع) پرداخته می‌شود.

کامران شرفشاهی، مدیر انتشارات تجلی مهر، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از انتشار اثر جدیدش با عنوان «دریا در صحنه» خبر داد و گفت: این اثر شامل سه نمایشنامه است که گسترش فرهنگ وقف، محیط زیست و آموزش کودکان و نوجوانان از جمله موضوعات آن هستند.
وی با بیان این که در سال‌های پایانی دهه 60 در حوزه تئاتر فعال بوده است، افزود: این فعالیت به خانه نمایش و دوره‌ای مربوط می‌شود که مدیریت این خانه را علی منتظری بر عهده داشت. در آن دوره استادان بسیار نامداری به فعالیت در این مرکز می‌پرداختند.
به گفته شرفشاهی، با پایان یافتن آن دوره و پایان خدمت منتظری در خانه نمایش، دیگر حمایت و حرکتی از نگارش نمایشنامه‌ها و حفظ دستاوردهای دوره‌هایی که در خانه نمایش برپا شده بود، صورت نگرفت.
وی با اشاره به نمایشنامه‌هایی که نوشته است، اظهار کرد: نمایشنامه‌های کتابم را به فاصله کوتاهی در آن دوران و پس از برپایی دوره به نگارش درآوردم که به اوایل دهه 70 مربوط می‌شود.
شرفشاهی با اشاره به چاپ سه نمایشنامه در این مجموعه افزود: یکی از نمایشنامه‌ها «با من بنویس» است که در شمار نمایشنامه‌های برگزیده جشنواره ایران سبز بود و در سال 82 به عنوان اثر برگزیده انتخاب شد.
به گفته مدیر انتشارات تجلی مهر، «بهار مهربان» عنوان دیگر نمایشنامه این کتاب است که به گسترش فرهنگ وقف مربوط می‌شود و به دوران حکومت حضرت علی(ع) در کوفه اشاره دارد.
وی در توضیح بیشتر گفت: این بخش به تلاشی مربوط می‌شود که امیر مومنان، علی(ع) برای ایجاد نخلستان‌ها انجام دادند و آنها را برای کمک به زندگی مردم وقف کردند.
شرفشاهی «شیطانک» را سومین نمایشنامه ارائه شده در این اثر معرفی کرد و افزود: این نمایشنامه نیز به موضوع کودکان و نوجوانان مربوط می‌شود که فضای یک کلاس را به تصویر می‌کشد و در آن فضا مسائلی مطرح می‌شود که به تربیت کودکان مربوط است و در قالب یک فعالیت مفرح به این کار پرداخته می‌شود.