صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۸۲۴۲
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۳
حجت‌الاسلام غنی‌‌زاده تأکید کرد:

گروه اجتماعی: مدیر مرکز تخصصی الزهرای ارومیه گفت: هم‌سویی و مطابقت رفتار و گفتار از الزامات و ضرورت‌های توفیق مبلّغان در اشاعه، ترویج و تبیین درست دستورات و احکام دینی محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدرضا غنی‌زاده، مدیر مرکز تخصصی الزهرای ارومیه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: لازمه تبلیغ و اشاعه درست دستورات دینی و مفاهیم ارزشی ریشه‌دار در کلام الهی همسو بودن گفتار و عمل مبلّغان دینی است چراکه مردم بیشتر به آنچه می‌بینند ایمان دارند نه حرفی که پشتوانه عمل و اجرا نداشته باشد.

وی به ظرفیت اوقات فراغت در تابستان در جهت ایجاد انگیزه مشارکت بین جوانان در فعالیت‌های دینی و مذهبی اشاره کرد و افزود: آنچه باید در برنامه‌ریزی برای استفاده هر چه بهتر از این فرصت مدنظر باشد ایجاد تنوع و جذابیت‌های ویژه برای حضور پررنگ نسل جوان است.

مدیر مرکز تخصصی الزهرای ارومیه معتقد است که مهمترین مسئله در برنامه‌ریزی‌های فعالیت‌های دینی و تبلیغی شناخت نیازهای فعلی جامعه و فراهم کردن زمینه‌های مطلوب برای پاسخ گفتن به این نیازها است.

غنی‌زاده بیان کرد: باید افراد جامعه به‌ویژه نسل جوان را با حقایق و فلسفه و همچنین، ماهیت اصلی باید و نبایدهای دینی و دستورات جاری در احکام اسلامی آشنا کنیم.

این مسئول با بیان اینکه بشر به سبب برخورداری از ذات الهی فطرتاً کمال‌گرا و حقیقت‌جو است، ادامه داد: خلأهای معنوی نسل جوان و نوپای جامعه اسلامی باید در پای مباحث دینی برگرفته از متن صریح قرآن کریم پاسخ داده شود و گرنه دشمنان از این خلأ در جهت ترویج اندیشه پوشالی مکاتب نوظهور خود بهره می‌گیرند.

مدیر مرکز تخصصی الزهرای ارومیه در ادامه با اشاره به این مطلب که برخورد و منش مبلغ باید جوان‌گرایانه باشد، تصریح کرد: مبلّغ خودش باید عامل به مطلب باشد یعنی افراد به عینه جاری شدن احکام دینی را در کردار، گفتار و تفکر وی احساس کنند.