صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۸۸۵۰
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۶

گروه جامعه: نخستین دعای کمیل زائران ایرانی اعزامی به حج تمتع فردا شب، پنج‌شنبه ۲۰ شهریور ماه در بین‌الحرمین مدینه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، 15 هزار زائر ایرانی حاضر در مدینه منوره فردا در اولین مراسم قرائت دعای کمیل جمعی زائران بیت‌الله‌الحرام شرکت می‌کنند.
این مراسم ساعت 22 به وقت عربستان، 23:30 به وقت تهران در حدفاصل بین مرقد مطهر حضرت رسول(ص) و قبرستان بقیع ویژه زائران ایرانی برگزار می‌شود؛ پلیس عربستان از حضور زائران سایر کشورها در این مراسم ممانعت می‌کند.

قرائت قرآن ابتدای مراسم توسط سعید طوسی‎ و مداحی آن نیز توسط مداحان اهل بیت(ع) حیدرزاده و رمضان ژور انجام خواهد شد.
به گزارش ایکنا در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی قاضی‌عسکر، نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت، سعید اوحدی، رئیس سازمان حج و زیارت، حسین صادقی، سفیر ایران در عربستان و زائران ایرانی حاضر در مدینه منوره برگزار می‌‌شود.
لازم به ذکر است: بر اساس توافق سازمان حج و زیارت با مسئولان حج عربستان در سال جاری مانند سال‌های گذشته چهار دعای کمیل جمعی برای زائران ایرانی حج تمتع برگزار می‌شود که دو مراسم برای زائران مدینه قبل و دو مراسم برای زائران مدینه بعد خواهد بود.