صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۹۳۷۳
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷

گروه فضای مجازی: افرادی که دغدغه فعالیت در فضای مجازی را دارند باید با مطالعه متون اصیل دینی و استفاده از اطلاعات افراد متخصص آگاهی خود را افزایش دهند تا سطح علمی بالای مطالب آنان تأثیر بیشتری داشته باشد.


حجت‌الاسلام مصطفی جوادی‌نسب، فعال دینی در فضای مجازی و پژوهشگر علم کلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: فعالیت در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه باید همراه با شعور و آگاهی باشد چرا که در غیر این‌صورت ثمربخش نخواهد بود.



وی بیان کرد: کسانی که در فضای مجازی فعالیت دارند به دو گروه تقسیم می‌شوند؛ یک گروه کسانی هستند که دغدغه دارند ولی به علت نداشتن اطلاعات و آگاهی لازم تنها به کپی‌کردن مطالب دیگران اکتفاء می‌کنند.



این پژوهشگر دینی اظهار کرد: گروه دیگر افراد متخصص هستند که در فضای مجازی تولید محتوا می‌کنند و در حال حاضر متخصصان زیادی در حوزه شیعه‌شناسی و شناخت گروه‌هایی مانند وهابیت در فضای مجازی فعالیت می‌کنند.



جوادی‌نسب افزود: اگر گروه اولی که صرفاً دغدغه دارند با افراد متخصص همراه و همگام شوند بی‌شک فعالیت‌های دینی در فضای مجازی مثمرثمرتر خواهد بود و شاهد اتفاقات بهتری در این زمینه خواهیم بود.



وی عنوان کرد: اگر شور و دغدغه همراه با شعور حسینی و علوی نباشد، نخواهد توانست افراد فعال در فضای مجازی را به نتیجه‌ای که مدنظرشان برساند و افراد باید تلاش خود را برای استفاده بهتر از فضای مجازی در ترویج ارزش‌ها و فرهنگ اهل بیت(ع) انجام دهند.



این فعال دینی در فضای مجازی گفت: رهبر معظم انقلاب در سخنان خود به مراتب ضرورت اجماع اصحاب حق را مطرح کرد‌ه‌اند و اگر فعالان فضای مجازی در حوزه دین نیز با یکدیگر به روش‌های مختلف در ارتباط باشند و از مشاوره با هم بهره‌مند شوند می‌توانند نتیجه مطلوب‌تری داشته باشند.



جوادی‌نسب ادامه داد: از آنجایی که مطالب نشر یافته در شبکه‌های اجتماعی تلفن همراه عمدتاً از سایت‌ها گرفته می‌شود، فعالیت در اینترنت بازخورد بیشتری دارد و اگر منبع خبر درست باشد بازنشر آن هم بلامانع خواهد بود.



وی یادآور شد: ما هیچ‌گاه به طور صددرصد نخواهیم توانست جلوی شایعه‌پراکنی‌ها و دروغ‌پردازی‌ها را در فضای مجازی بگیریم اما اگر قوی‌تر کار کنیم خواهیم توانست این زشتی‌ها را کاهش دهیم.