صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۹۴۹۳
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۵
صدریه:

گروه ادب: یک نویسنده و پژوهشگر از اتمام تجمیع و تکمیل مقالات علامه حکیمی در «مبانی اقتصاد اسلامی» خبر داد.

پیام صدریه، نویسنده و پژوهشگر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره نگارش کتاب «مبانی اقتصاد اسلامی» گفت: کتاب «مبانی اقتصاد اسلامی» در ابتدا به صورت دو مقاله با همین موضوع بود و توسط علامه حکیمی به نگارش درآمده بود که اجازه انتشار آن را در «فصلنامه نهج‌البلاغه» ویژه بنیاد نهج‌البلاغه گرفتیم؛ چرا که وی دیدگاه‌های خاصی در رابطه با موضوع اقتصاد اسلامی دارد.

وی افزود: این موضوع برای ما جالب بود به دلیل اینکه علامه حکیمی، نویسنده اثر دیدگاه نویی درباره مسائل اقتصادی دارد، صرف نظر از اینکه علم اقتصاد ما را به کجا می‌برد، مکتبی که وی مطرح کرده‌اند، چارچوب‌های جدیدی را برای اقتصاد متصور می‌شود.

صدریه ادامه داد: به عنوان مثال دیدگاه خاصی درباره مال و حدود و ثغور همچنین مالکیت وجود دارد و در رابطه با این موضوع آیات و احادیث فراوانی وجود دارد و اینکه آیا ما آزادی مطلق در مالکیت یا در مصرف داریم یا نه، جای بحث داشت و در جامعه امروز جای آن خالی بود.

این نویسنده تصریح کرد: من این دو مقاله را تکمیل کردم و به صورت کتابی مستقل تدوین کردم که دربرگیرنده مطالب اقتصادی کتاب «الحیاة» است. البته کار تکمیل این اثر را از سال گذشته آغاز کردم و به زودی توسط انتشارات الحیاة روانه بازار نشر می‌شود.

وی یادآور شد: عنوان دو مقاله، مبانی نظری اقتصاد اسلامی بود که در شماره‌های 17 تا 20 فصلنامه نهج‌البلاغه به چاپ رسیده است.