صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۹۶۰۹
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۵
حجت‌الاسلام قرائتی:

کانون خبرنگاران نبأ/ نرگس زارعی: رئیس ستاد زکات کشور گفت: باید با رجوع به آمیزه‌های دینی مسئله ازدواج آسان در مقاطع دبیرستان را فراگیر کنیم.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی، رئیس ستاد زکات کشور با بیان این مطلب گفت: باید به جای ازدواج دانشجویی، ازدواج در مقاطع دبیرستان مورد توجه قرار گیرد تا زوجین شناخت بیشتری نسبت به یکدیگر پیدا کنند.

وی تأکید کرد: در مسئله ازدواج انسان‌شناسی و یا شناخت افراد نسبت به یکدیگر مهم است و نباید به خاطر مسائلی نظیر مدرک‌گرایی و سطح تحصیلات ازدواج جوانان را به تأخیر انداخت.

رئیس ستاد زکات کشور توجه ناکافی به معارف قرآنی را از دلایل بروز مشکلات اجتماعی و از جمله تأخیر در ازدواج در جامعه ذکر کرد و خواستار عنایت بیشتر آحاد مختلف نسبت به معارف این کتاب الهی شد.

حجت‌الاسلام قرائتی اظهار کرد: هر شخصی که بنابر اقتضا فعالیت و حرفه و مسئولیت خود تأثیرگذاری بیشتر بر مردم و جامعه دارد باید به همان نسبت به انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر اهتمام بیشتری داشته باشد.

وی ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به توسعه فرهنگ و معارف دینی و به‌ویژه افزایش فرهنگ‌سازی انجام نماز و فریضه امر به معروف و نهی از منکر اهتمام بیشتری داشته باشد و کتب مرتبط با این مسئله نظیر اسرار نماز حمایت و آنها را با تیراژ بالا در اختیار مردم و جوانان قرار دهد.

رئیس ستاد زکات کشور گفت: ازدواج یکی از نیازهای اساسی انسان‌ها است و تأخیر در انجام این سنت حسنه به هیچ عنوان صحیح نیست و هر جوانی که این شرایط را در خود فراهم می‌بیند باید به این مسئله عنایت خاص داشته باشد.

حجت‌الاسلام قرائتی اظهار کرد: فعالیت‌های انسان چه واجب و یا مستحب در صورتی مثمر ثمر است که حلال مشکلات انسان‌ها باشد در غیر این صورت بیهوده است.