صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۱۲۲۲
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۴
گلایه مرتضی طلایی:

گروه جامعه: نائب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در گذشته مساجد دارای کارکردهای مختلفی بودند، اظهار کرد: امروز ما درب مساجد در طول روز بسته‌ایم و کارکردهای آن را به وزارتخانه‌ها و نهادها سپرده‌ایم.

مرتضی طلایی، نائب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،  با گلایه‌مندی از بسته بودن درب مساجد در طول روز، اظهار کرد: زیبنده ام‌القرای جهان اسلام نیست که درب اغلب مساجد نه‌تنها در طول روز بلکه حتی برای نماز صبح نیز بسته باشد.

وی با اشاره به اینکه در گذشته درب مساجد در طول روز به روی شهروندان باز بود گفت: در گذشته مساجد دارای کارکردهای مختلفی بودند، ولی امروز ما درب مساجد را در طول روز بسته‌ایم و کارکردهای آن را به وزارتخانه‌ها و نهادها سپرده‌ایم.

طلایی ادامه داد: شورای حل اختلاف، کمیته امداد، سازمان بهزیستی و ... از جمله نهادهایی هستند که پیشتر کارکردهای آنان توسط مساجد صورت می‌گرفت ولی به مرور زمان مساجد فقط پایگاهی برای اقامه نماز شدند.

دلایلی که فقط بهانه‌اند!

وی یکی از وظایف و تکالیف مدیریت شهری را همکاری با امور مساجد برای فعالیت بیشتر مساجد در طول روز دانست و گفت: نباید به بهانه اینکه شاید برخی افراد بیکار در طول روز در مساجد تجمع کنند، اقدام به بستن درب‌های مساجد کنیم؛ این حرف‌ها بهانه‌ای بیش نیست.

نائب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران پایگاه‌های بسیج، کانون‌های فرهنگی، شورایاری‌های محلات، هیئت‌های مذهبی و معتمدین را از جمله کسانی برشمرد که اگر زمینه‌های لازم مهیا شود می‌توانند به صورت تمام‌وقت در مساجد حضور یافته و کارکردهای این مکان مقدس را احیا کنند.

وی بر ضرورت تعریف یک مدیر در کنار خادم در مساجد تأکید و تصریح کرد: این فرد باید بخش‌های مختلف ظرفیت‌های مساجد را با یکدیگر هماهنگ کند و بر آن نظارت داشته باشد.

بودجه مساجد خوب است، مسیر هزینه‌کرد اشتباه است

طلایی در پایان یادآور شد: در حال حاضر بودجه خوبی برای مساجد در نظر گرفته می‌شود، اما مسیر مناسبی برای هزینه‌کرد آن در نظر گرفته نمی‌شود. اگر این بودجه‌ها تقویت و با برنامه‌ریزی بیشتری خرج شود می‌توان شاهد احیای کارکردهای مساجد بود.