صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۱۸۴۰
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۵
سید مسعود اطیابی:

گروه هنر: یک کارگردان سینما گفت: گستره تعریف مقاوت باید به واسطه جشنواره فیلم مقاومت برای جهان ترسیم شود؛ بنابراین بخش بین‌الملل جشنواره باید فعالیت گسترده‌تری داشته باشد تا جایگاه مناسبی در بین رویدادهای سینمایی جهان بیابد.

سید مسعود اطیابی، کارگردان سینما، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان مطلب فوق اظهار کرد: این جشنواره با زبان سینما کمک زیادی به روحیه مقاومت و حق‌طلبی ملت‌ می‌کند، اما در عرصه بین‌الملل باید گسترده‌تر باشد، البته باید در نظر داشت که امسال حدود 54 کشور خواستار حضور فیلم‌هایشان در جشنواره مقاومت شدند و این نشان از موفقیت یک جشنواره دارد.

کارگردان « صبح روز هفتم» در ادامه بیان کرد: گستره مقاومت و تعریفی که از مقاومت اسلامی داریم، باید به واسطه این جشنواره برای جهانیان ترسیم شود. در دوره‌های گذشته این جشنواره در کشورهای دیگری هم برگزار می‌شد و این کار بسیار ارزنده و خوبی بود که اگر جنبه بین‌المللی آن فعال‌تر شود، جایگاه خوبی در بین جشنواره‌های جهانی پیدا می‌کند.

اطیابی با بیان اینکه جشنواره مقاومت برای برگزاری‌ مناسب و گسترده نیازمند بودجه قابل توجه است، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان بسیج کمک‌هایی در برگزاری این جشنواره می‌کند، اما این مقدار بودجه کافی نیست، چون جشنواره باید بودجه مستقلی برای خود داشته باشد و همین امر موجب می‌شود تا در طول سال دبیرخانه جشنواره فعال باشد و به موفقیت بیشتری برسد.

وی با بیان این که نکته اصلی و مهم این است که از تولید فیلم‌های دفاع مقدسی حمایت شود، گفت: این جشنواره در سال‌های گذشته با فراز و فرودهایی همراه بوده است. برخی سال‌ها آثار خوبی ارائه داده و برخی سال‌ها هم آثار ضعیفی داشته است، اما باید توجه داشت که اصلی‌ترین موضوع در این نوع فیلم‌ها نگاه به مقاومت است.

کارگردان «خاک و مرجان» بیان کرد: آثاری که در زمینه دفاع مقدس و جنگ تولید می‌شود، نگاه ما را نسبت به  جنگ نشان می‌دهد؛ بنابراین در ارائه یک اثر در این زمینه باید با حساسیت و وسواس بیشتری عمل کنیم.

اطیابی با اشاره به این که سینما مؤثرترین ابزار فرهنگی است که بر افکار عمومی تأثیر می‌گذارد، افزود: بدون شک سینما می‌تواند تعریفی از یک جامعه باشد؛ ضمن این که کمک می‌کند تا با بهره‌گیری از دفاع مقدس از مقاومت اسلامی تعریف درستی ارائه شود.

وی با بیان اینکه رسانه‌های غربی و رژِم صهیونیستی نسبت به بخش بین‌الملل جشنواره همواره واکنش‌های منفی دارند، تأکید کرد: این واکنش‌های منفی نشان می‌دهند که جشنواره در بخش بین‌المللی مسیر درستی را طی کرده است، ضمن این که با برگزاری هرچه بهتر این جشنواره باید نگرانی دشمن را برانگیزیم و توجه داشته باشیم که اگر آثار جشنواره فیلم مقاومت نگرانی استکبار را به همراه داشته باشد، باعث می‌شود تا در مسیر صحیحی قرار گیرد و قطعا این مسیر باید تقویت شود.

این کارگردان به توضیح گفت: جشنواره فیلم مقاومت هنوز خلأهایی دارد که باید در صدد رفع آن برآییم، زیرا این جشنواره در منطقه برای ما اهمیت زیادی دارد؛ بنابراین نباید نسبت به آن بی‌تفاوت باشیم؛ ضمن این که ما 8 سال دفاع داشتیم که در این دفاع جوانان زیادی را از دست داده‌ایم و امروز باید پاسخگوی خانواده‌های آنها باشیم.

وی به توضیح فوق اضافه کرد: جوان‌های ما برای آرمان‌های کشور جانشان را از دست دادند و هیچ‌گاه نمی‌توانیم ذره‌ای از سلحشوری‌های آنها را جبران کنیم و تنها قادریم یاد و خاطره آنها را زنده نگه داریم و این کار تنها با رویدادهایی مانند جشنواره مقاومت میسر می‌شود.