صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۳۰۵۵
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵
حجت‌الاسلام کریمی در گفت‌وگو با ایکنا خبر داد:

گروه حوزه‌های علمیه: به گفته دبیر انجمن تعلیم و تربیت حوزه علمیه، طرح پژوهشی معرفی الگوی مدیریتی مدارس علمیه موفق از سوی انجمن علمی تعلیم و تربیت حوزه علمیه اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین کریمی، دبیر انجمن تعلیم و تربیت حوزه علمیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: در راستای معرفی الگوی مدارس موفق حوزه، نشست‌های متعددی با هدف معرفی نظام تعلیم و تربیت حوزه‌های موفق و الگودهی به سایر مدارس از سوی این انجمن برگزار شده است.

وی ادامه داد: از جمله مدارس موفق، حوزه علمیه مسجدسلیمان، حوزه علمیه بناب، فیضیه بابل و حوزه خوانسار است که نشست‌هایی نیز به صورت متناوب و با هدف بهره‌گیری از روش مدیران این مدارس که منجر به موفقیت آنان شده، در این حوزه‌ها برگزار شده است.

دبیر انجمن تعلیم و تربیت حوزه ادامه داد: این مدارس برنامه موفق آموزشی که منجر به خروجی‌های کارآمد شده، داشته‌اند، لذا انجمن تصمیم گرفت این حوزه‌ها را شناسایی و معرفی کند.

کریمی بیان کرد: الگوها و روش‌های یاد شده در قالب نرم‌افزاری نیز تهیه شده و در اختیار اعضای انجمن، مدیران حوزه‌های قم و دیگر استان‌ها قرار گرفته است.

وی طرح نیازسنجی دانش تربیتی را از دیگر طرح‌های این انجمن برشمرد و تصریح کرد: گروهی هفت نفره مشغول اجرای طرح هستند و به تحقیق درباره وضعیت نیازسنجی دانش تربیتی در کشورهای اروپایی و عربی مشغول هستند.

طرح ممیزی دانش تربیت

کریمی از اجرای طرح ممیزی دانش تربیت خبر داد و گفت: مجموعه این طرح‌ها به سفارش معاونت فناوری دفتر ریاست جمهوری انجام شده است.

وی با بیان اینکه فعالیت انجمن از سال 85 آغاز شده است، ادامه داد: مجموعا تعداد اعضای وابسته و پیوسته انجمن بیش از 130 نفر است و مدرک تمامی اعضای انجمن ارشد و بالاتر است.

وی برگزاری 25 نشست، دو نمایشگاه در جهت معرفی، شناسایی و ارائه آثار مراکز فعال و 17 دوره آموزشی در زمینه خانواده، تربیت، روش تحقیق و تدریس همچنین همکاری و ارتباط با 12 مرکز را از دیگر فعالیت‌های این انجمن برشمرد.

برنامه‌های آینده

کریمی برگزاری پنجمین دوره انتخابات هیئت مدیره انجمن در هشتمین مجمع عمومی را از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های پیش رو برشمرد و گفت: برنامه‌های آینده انجمن در گرو این انتخابات است که در مهرماه برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: طرح معرفی کارشناسان تعلیم و تربیت اسلامی از جمله این طرح‌هاست که در دست اقدام است و نیمی از کار انجام شده و مابقی نیز تا پایان سال صورت خواهد گرفت.

کمبود اعتبار؛ مشکل اصلی

وی در پاسخ به این سؤال که علت رکود انجمن‌های علمی حوزه چیست گفت: مهمترین عامل مشکلات مالی است ولی ما تلاش کردیک با این وجود، آن را مدیریت کرده و پیش‌بینی خشکسالی اقتصادی را داشتیم.

کریمی عنوان کرد: ما از ابتدای بروز مشکلات اقتصادی بودجه را مدیریت کرده و طرح‌ها را اولویت‌بندی کردیم و از نیروهای بومی انجمن در انجام پروژه‌ها بهره بردیم که کمترین هزینه را در بر داشته باشد.

وی با بیان اینکه بودجه انجمن‌ها از سوی معاونت پژوهش ارایه می‌شد تصریح کرد: وقتی مسایل مالی گریبانگیر کشور شد همه بخش‌های حوزه دچار این مسئله شدند و حمایت معاونت نیز از انجمن‌ها کم شد ولی امیدواریم با تدابیر اتخاذ شده مشکلات حل شود.