صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۳۴۲۹
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۴

گروه جامعه: تبلیغات شهری و رسانه‌ای مزون‌ها و تولیدکنندگان پوشاک به منظور حمایت از طراحان و تولیدکنندگان پوشاک از این پس صرفا بر اساس مجوز کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور انجام خواهد‌شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، حمید قبادی، دبیر این کارگروه با اعلام این مطلب، افزود: از آنجایی که در نگاه کارگروه ساماندهی مد و لباس، طراحی و تولید لباس‌هایی که در آنها از فکر و ایده یک هنرمند استفاده شده، نوعی آفرینش هنری محسوب می‌شود، لزوم حمایت از هنرمندان این حوزه از جمله وظایف مهم این کارگروه است.
وی با بیان اینکه حمایت از طراحان لباسی که فعالیت‌های خود را در قالب طرح‌های منطبق بر فرهنگ و ارزش‌های جامعه انجام می‌دهند، از اولویت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، گفت: متاسفانه در مواردی شاهد هستیم، مزون‌هایی که عموماً در قالب واردکنندگان غیر قانونی پوشاک فعالیت تجاری دارند، با امکانات مالی گسترده نسبت به تبلیغات وسیع شهری و یا به کارگیری سایر روش‌های تبلیغاتی برای جذب مشتری اقدام می‌کنند.
قبادی تصریح کرد: این موضوع موجب بروز آشفتگی در بخشی از عرصه فعالیت‌های مد و لباس کشور شده است.
دبیرکارگروه ساماندهی مد و لباس کشور افزود: به همین منظور با هماهنگی‌هایی که با مراجع قانونی در حال انجام است، از این پس تبلیغات شهری، تبلیغات در نشریات و آگهی نامه‌ها و سایر تبلیغات رسانه‌ای در حوزه مد و پوشاک تنها با ارائه مجوز قانونی صادره از سوی کارگروه ساماندهی مد و لباس امکان پذیر خواهد‌بود.