صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۳۹۲۱
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۹

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور گفت: هدف از تشکیل اتحادیه تشکل‌های قرآنی ایجاد وحدت و انسجام برای تحقق مطالبات فعالیت‌های قرآنی در کشور است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از آذربایجان‌غربی، مراسم مجمع عمومی تشکیل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت آذربایجان‌ غربی سوم مهرماه با حضور مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور و دیگر مدیران و مسئولان مؤسسات قرآنی استان برگزار شد.

حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور با اشاره به اهمیت و اهداف تشکیل اتحادیه برای تشکل‌های قرآنی، افزود: هدف از تشکیل اتحادیه تشکل‌های قرآنی ایجاد وحدت و انسجام برای فعالیت‌های قرآنی و شبکه سازی این نوع فعالیت‌ها در قالب برگزاری همایش‌های قرآنی در جامعه است.

وی به فلسفه و اساس تشکیل اتحادیه تشکل‌های قرآنی  اشاره کرد و گفت: در سال گذشته مجمع عمومی توسط 400 نفر از مدیران موسسسات قرآنی تشکیل شد و به عنوان بالاترین مرجع تصمیم گیرنده تشکل‌های قرآنی کشور به تصویب رسید، که در استان‌های کشور اتحادیه‌هایی را تأسیس کنیم تا به مطالبات و مشکلات به خوبی رسیدگی کنیم و فعالیت‌های موسسات قرآنی را بهتر و منسجم‌تر دنبال کنیم.

محمدی، ادامه داد: بر اساس تعداد موسسات قرآنی در هر استان نسبت به تشکیل تشکل قرآنی در مناطق اقدام می‌شود که ضرورت عمده در آذربایجان غربی توصعه کمی موسسات است، این استان به دلیل دارا بودن مرز مشترک با چند کشور همسایه و گستردگی جغرافیایی، نیازمند تأسیس موسسات قرآنی بیشتر و یا فعالیت گسترده تر موسسات قرآنی در قالب شعب است.

وی اظهار کرد: ارتقای کیفی فعالیت‌ها امری مهم در مدیریت و سازماندهی موسسات قرآنی است و توصعه کمی این موسسات را نباید فراموش کرد، زیرا در مواردی موسسات قرآنی وجود دارند که در مناطق دور و محروم فعالیت می کنند و با مراکز استانی و کشوری زیاد در ارتباط نیستند در این برهه وظیفه تشکل‌های قرآنی شناسایی و ثبت این موارد است.

محمدی، با اشاره به اهمیت آسیب‌شناسی در مناطق و مراکز استان ها در مورد پر کردن خلاء‌هایی که مستلزم فعالیت و پشتکار است، افزود: در صورت مشاهده بروز هر گونه مشکلی در شیوه فعالیت و کار موسسات قرآنی و عترت با تدبیر و هماهنگی تشکل‌ها نسبت به رفع آن تلاش کنیم.

این مقام مسئول در ادامه گفت: اولین کارکرد تشکل، ایجاد همبستگی بین موسسات قرآنی است به طوری که اگر موسسات دارای همبستگی و به صورت یک صدا مطالبات و خواسته های خویش را طلب کنند؛ قطعا به نتیجه مدنظر خواهند رسید.

وی به بیمه فعالان قرآنی اشاره کرد و گفت: متأسفانه این اولین و کمترین خدماتی بود که دولت در اختیار موسسات قرآنی قرار می‌داد و کسانی که مخلصانه و با علاقه برای شکوفایی فرهنگ و تمدن قرآنی فعالیت می‌کردند و این بیمه سال گذشته قطع شد که اتحادیه تشکل‌های کشور در جهت رفع این معضل تلاش می‌کند.

محمدی، شرایط جغرافیایی آذربایجان‌غربی را از مناطق پر خطر فرهنگی دانست که در معرض آسیب‌های مختلف فرهنگی است و برای حفظ موقعیت و پیشرفت استان باید از موقییت‌ها استفاده لازم و مثمرثمر را داشته باشیم، زیرا نفوذ بیشتر فرهنگ‌های غربی از طریق آذربایجان‌غربی صورت می گیرد که نقش مهمی بر عهده موسسات قرآنی و ترویج صحیح فرهنگ قرآنی دارد.

مدیرعامل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در پایان از واریز قسط اول بوجه قرآنی در روز‌های اخیر خبر داد و گفت: از 200 میلیارد تومان بوجه مصوب قرآنی، اولین قسط آن که نزدیک به 60 میلیارد تومان است چند روز پیش واریز شده است که قطعا یکی از مطالبات اتحادیه‌های استان رجوع و مطالبه کردن از مسئولین موبوطه جهت تخصیص بوجه لازم در راستای جذب فعالیت‌های مردمی و قرآنی است.

براساس این گزارش در پایان مراسم مجمع عمومی تشکیل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت آذربایجان‌غربی از بین اعضاء و مدیران موسسات قرآنی 5 نفر به عنوان هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت استان انتخاب شدند.