صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۳۹۶۱
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۹
حجت‌الاسلام حشمتی:

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد با اشاره به حضور گروه پایش شورای توسعه فرهنگ قرآنی در نهادهای قرآنی اظهار کرد: رفع نواقص یک نهاد و دستگاه، فقط از طریق مسئولان آن نهاد امکان‌پذیر است و کسی از بیرون نهاد، نمی‌تواند به آن دستگاه کمک کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به حضور اعضای هیئت پایش شورای توسعه فرهنگ قرآنی در معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد اظهار کرد: اعضای هیئت پایش دوشنبه، 31 شهریورماه در معاونت قرآن و عترت ارشاد حضور پیدا کردند تا در فعالیت‌ها و برنامه‌های این معاونت یک نظارت و ارزیابی داشته باشند.
وی افزود: علاوه بر نکاتی که هیئت پایش شورای توسعه فرهنگ قرآنی برای ارزیابی تمامی دستگاه‌های قرآنی در نظر می‌گیرد در ارزیابی و بررسی فعالیت‌های معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد بحث تطبیق عملکرد معاونت با شرح وظایف و دستورالعمل‌ها نیز مورد توجه قرار داد.
معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد با بیان اینکه کار هیئت پایش که به منظور بررسی و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های قرآنی است، به نظر می‌رسد، نمی‌تواند تأثیرگذاری چندانی داشته و دستاورد خاصی را به همراه داشته باشد گفت: کسی که از بیرون به فعالیت‌های یک دستگاه نگاه می‌کند، نمی‌تواند نقص‌های آن دستگاه‌ را ببیند و یا برای رفع آن نواقص راهکار و راه‌حل ارائه کند.
وی ادامه داد: مشکلاتی که در یک دستگاه‌ و نهاد وجود دارد تنها برای مسئولان آن دستگاه‌ قابل مشاهده است و به طور طبیعی این اتفاق نمی‌افتد که یک دستگاه یا نهاد، نقاط ضعف و نقایص خود را برجسته کند و به بیرون از دستگاه منتقل کند پس به همین دلیل است که کار هیئت پایش چندان تأثیرگذار نخواهد بود. حتی اگر هیئت پایش متوجه نقایص یک دستگاه شود باز هم نمی‌تواند کمکی به آن دستگاه بکند.
معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد با اشاره به سهم 20 میلیاردی تومانی معاونت قرآن و عترت از بودجه قرآنی سال 93، گفت: بودجه قرآنی هم‌اکنون در اختیار شورای توسعه فرهنگ قرآنی است و ما در کمیسیون تبلیغ و ترویج در حال برنامه‌ریزی و جمع‌آوری برنامه‌های هر یک از اعضای کمیسیون در حوزه تبلیغ و ترویج قرآنی هستیم تا براین اساس، برنامه‌های خود را به شورای توسعه فرهنگ قرآنی اعلام کنیم و بودجه مورد نظر برای سال جاری را بگیریم.
وی در پایان گفت: بودجه قرآنی سال 93 براساس برنامه‌های ارائه شده از سوی هر دستگاه توزیع می‌شود. نتایج کار هیئت پایش شورای توسعه فرهنگ قرآنی در اختصاص بودجه به یک دستگاه قرآنی یا عدم اختصاص بودجه قرآنی، هیچ تأثیری نخواهد داشت.