صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۴۲۲۲
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۵
همتی:

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به جمع‌بندی نهایی رتبه‌های کسب شده در نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی از معرفی دبیرخانه‌های برتر این جشنواره در هفته جاری خبر داد.

حسین همتی، سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به مشخص شدن دانشگاه‌‌های برتر حاضر در نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، گفت: این دانشگاه‌ها، براساس عملکرد نمایندگانشان در این جشنواره و رتبه‌هایی که به دست آورده‌اند، رتبه‌بندی شده‌اند.

دانشگاه علوم پزشکی کاشان؛ رتبه نخست جشنواره نوزدهم
وی با بیان اینکه کسب رتبه‌های اول تا پنجم به ترتیب پنج تا یک امتیاز داشته است، افزود: بر این اساس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با کسب 78 امتیاز در صدر جدول دانشگاه‌ها قرار گرفته و رتبه برتر را به خود اختصاص داده است. دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز، یزد، مشهد و زنجان نیز به ترتیب رتبه‌های دوم تا پنجم را کسب کرده‌اند.
همتی تصریح کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی قم و زاهدان رتبه‌های بعدی را کسب کردند و دانشگاه‌های قزوین، مازندران و اصفهان با کسب امتیاز مشترک، رتبه هشتم را به خود اختصاص دادند. دانشگاه‌های علوم پزشکی شاهد و شهرکرد هم رتبه‌های نهم و دهم را از آن خود کردند.

مؤثر بودن رده‌بندی جشنواره قرآنی بر رده‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها
سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در ادامه در پاسخ به این سؤال که کسب رتبه‌های برتر توسط دانشگاه‌ها و اعلام رتبه‌بندی آنها امتیاز و مزایایی را نیز به همراه خواهد داشت، اظهار کرد: تقدیرنامه‌ای از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای رؤسای دانشگاه‌های برتر ارسال خواهد شد ضمن اینکه در رده‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها نیز این رتبه‌بندی مدنظر خواهد بود.
وی با بیان اینکه بعضی از دانشگاه‌ها متناسب با جمعیت اساتید، دانشجویان و کارکنان، فعالیت بسیار مطلوبی داشته‌اند و با اینکه در جمع دانشگاه‌های برتر نبود‌ه‌اند جا دارد مورد تجلیل قرار بگیرند، گفت: بعضی از دانشگاه‌های تیپ یک که جمعیت دانشجویی و کارمندی و اساتید زیادی هم دارند متاسفانه هیچ امتیازی کسب نکردند که نشان‌دهنده عدم تمرکز این دانشگاه‌ها در شناسایی درست فعالان قرآنی دانشگاه است.

اعمال فعالیت‌های سالانه دانشگاه‌ها در رده‌بندی دبیرخانه‌‌های برتر
همتی در ادامه در پاسخ به سؤال دیگری در مورد تأثیر فعالیت‌های سالانه دانشگا‌ه‌ها در اعلام رتبه‌بندی دانشگا‌ه‌های علوم پزشکی کشور، گفت: در رتبه‌بندی اعلام شده تنها عملکرد دانشگا‌ه‌ها در جشنواره مد نظر بوده است اما در نظر داریم تا در هفته جاری دبیرخانه‌های برتر از لحاظ فعالیت‌های اجرایی که در طول سال انجام داد‌ه‌اند، معرفی کنیم.

برگزاری اردوی آمادگی برای حضور مقتدرانه در جشنواره ملی قرآن دانشجویان
سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به نزدیک شدن به زمان برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، گفت: برای حضور مقتدرانه نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در این جشنواره یک دوره اردوی آمادگی در نظر گرفته‌ایم که اوایل آبان ماه برگزار خواهد شد.
وی در مورد اساتید این دوره‌ها بیان کرد: تلاش شده است تا از اساتیدی که در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان حضور دارند، برای این دوره‌ها دعوت شود تا علاوه بر کسب آمادگی، مشکلات آیین‌نامه‌ای متسابقان نیز تا حدود زیادی برطرف شود.
همتی در پایان بر لزوم توجه به فعالیت‌های کانون‌های قرآن و عترت دانشجویی تاکید کرد و افزود: در سال تحصیلی جدید برنامه ویژه‌ای برای فعال‌تر کردن کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی داریم که به زودی این برنامه‌ها ابلاغ خواهد شد.