صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۴۷۸۶
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲

گروه بین‌الملل: براساس جدیدترین تصمیم وزارت اوقاف و امور اسلامی عربستان، حجاج موظفند فقط از نسخه‌های قرآن چاپ این کشور که سراسر مسجدالحرام موجود است و به زائران هم اهداء شده، استفاده کنند!

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «دارالاخبار»، مدیر شعبه وزارت امور اسلامی، اوقاف، تبلیغ و ارشاد عربستان در مکه مکرمه اعلام کرد: زائران بیت‌الله الحرام اجازه ندارند با خود قرآن به داخل مسجدالحرام ببرند.

وی با اشاره به اینکه هرساله قرآن‌های چاپ «مجمع ملک فهد» در بین همه زائران توزیع می‌شود، تصریح کرد: قرآن‌هایی که چاپ این مؤسسه انتشاراتی سعودی نباشند، در ایام حج مصادره و جمع‌آوری خواهند شد.

صالح الدسیمانی اظهار کرد: وزارت امور اسلامی و اوقاف عربستان مقرر کرده است که نسخه‌های قرآنی که چاپ مجمع ملک فهد نباشند، پس از جمع‌آوری و مصادره از بین زائران، به نهادهای ذی‌ربط تحویل داده شوند.
این مسئول سعودی دلیل مصادره قرآن‌‌های غیر چاپ سعودی را احتمال وجود تحریف و اشتباه چاپی در این نسخه‌ها اعلام کرده است!