صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۵۳۶۲
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۱

گروه بین‌الملل: نخستین دوره آموزشی قرآنی «امام صادق(ع)» دیروز، ۶ مهر، با همکاری واحد آموزش قرآن وابسته به دارالقرآن آستان مقدس علوی در نجف اشرف به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان مقدس علوی، این دوره قرآنی در راستای برنامه‌ ماهانه دارالقرآن آستان علوی در خصوص دایرکردن دوره‌های قرآنی برگزار شد.
سید حسین الحکیم، معاون دارالقرآن آستان علوی اظهار کرد: پیشرفت روند آموزشی و علمی و تداوم در مسیر اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌هایی با هدف نشر فرهنگ قرآن از سیاست‌های دارالقرآن آستان علوی است و با توجه به این هدف واحد آموزش قرآن آستان علوی به اجرای برنامه‌های ماهانه مربوط به برگزاری دوره‌های آموزشی قرآنی اقدام کرده است.
وی افزود: این برنامه قرآنی به صورت ماهانه اجرا می‌شود و طی آن دوره‌‌هایی قرآنی با هدف جذب حداکثری شرکت‌کنندگان اجرا می‌شود.
الحکیم تصریح کرد: گروه‌های شرکت‌کننده در این برنامه‌ها متنوع هستند و طلاب علوم دینی، دانشجویان دانشگاه‌ها و دانش‌آموزان مدارس را شامل می‌شوند.
وی بیان کرد: در پایان این دوره‌‌های قرآنی آزمون‌هایی به صورت تئوری و عملی برگزار می‌شود و برترین‌ها معرفی و طی مراسمی در حرم مطهر امام علی(ع) مورد تجلیل قرار می‌گیرند.
بنا بر این گزارش، هر یک از این دوره‌ها شامل برنامه‌های مختلفی از جمله آموزش احکام تلاوت، کتابت قرآن و آشنایی با قرائت صحیح قرآن است و تمرکز در آن بیشتر بر روی جنبه‌های عملی و کاربردی این مباحث است.