حجتالاسلام محمد جواد قهرمانی، مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) ارومیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: شهید مطهری و کسانی به مانند ایشان بهعنوان روحانیان تیزبین و آگاه به زمان بودند و آنچه را که مردم در آئینه میدیدند ایشان در خشت خام میدیدند و آنچنان با فرهنگ غرب و ایدهها و افکارشان آشنا بودند که نهایت قضیه و فرجام افکار آنها را میدیدند و میدانستند محصول این فکر و اندیشه در آینده چه میشود.
وی ادامه داد: فرهنگ مبتذل غربی و فرهنگ فیمینیستی و لیبرالیستی غرب همان چیزی است که ما در حال حاضر شاهد آن هستیم و وقتی در رفتار آنها درباره زنان جامعهشان دقت میکنیم متوجه بیارزش شدن زن در آن جوامع و در نتیجه از اصالت افتادن خانواده و شیوع بیبندوباری بیحد و مرز میشویم.
وی افزود: تجاوز به حریم خانوادهها و زنان پاکدامن و عفیف هر روز گستره زیادی در آن جوامع پیدا میکند و اگر آمارهای دقیقی از آنها گرفته شود عمق فاجعه معلوم شده و مشخص میشود که چقدر حقوق زنان در آن جوامع ضایع شده و چه جنایتهایی درباره زنان صورت میگیرد.
قهرمانی با اشاره به هدف اصلی از مسئله آزادی زنان در غرب، بیان کرد: هدف عمده در غرب این بود که با توسعه سرمایهداری، این سرمایهداران زالوصفت به راحتی با طرح چنین شعارهای فریبندهای نیروی کار ارزان و مطیع را در اختیار داشته باشند و از زنان و دختران جوان و حتی کودکان سوءاستفاده کنند.
وی ادامه داد: اگر امروزه آنچه که در غرب درباره دختران جوان رخ میدهد مطالعه شود خواهید دید که بسیاری از آن دختران امنیت ندارند و مورد تجاوز و تهدید قرار میگیرند و این در واقع محصول فکر و اندیشه جامعه غربی و متولیان آن فرهنگ و اندیشه است.
وی با اشاره به برنامههایی که دشمنان اسلام برای جوانهای ما دارند، افزود: لیبرالیستها همان دشمنان بشریت و اسلام و همان صاحبان فکر و اندیشه باطل تباهگر، سعی دارند همان ایدهها و افکار و اندیشههایی که اجرایی شدنشان جوامع خودشان را به بحران کشید را وارد جامعه ما سازند.
مدیر حوزه علمیه گفت: امروزه بر ما لازم است تا زنان و دختران جامعه خود را از خطری که تهدیدشان میکند آگاه سازیم و به آنها ثابت کنیم که آنچه که غرب با اشکال و ظاهری زیبا و فریبنده برای آنها درنظر گرفته جز دور کردنشان از زندگی انسانی و غرق کردنشان در منجلابها و حیوانگونه زیستنشان نیست و در یک کلام غرب تنها برای تباه ساختن عمر و نیروی جوانی آنها برنامه دارد.
وی ادامه داد: همانگونه که شهید مطهری(ره) در کتاب زن در اسلام خود اشاره فرموده است اندیشههای عصر رنسانس نه تنها به زنان خدمتی نکرد که آنها را از چاله در آورده و به چاه انداخت، زنان تحت تأثیر این اندیشهها هیچوقت جایگاه واقعی خود را بهدست نیاورده و نخواهند آورد.
وی گفت: جایگاه والا و شایستهای را که دین اسلام برای زنان درنظر گرفته است در هیچ مکتبی سراغ نداریم، پیامبر(ص) از دست دخترش میبوسید و اورا تکریم میکرد و در قرآن نیز خداوند زن را در کنار مردان بهعنوان انسانی که سرنوشت او در گرو اعمال او هست هم ردیف مردان معرفی میکند نه ابزاری که در اختیار مردان بوالهوس قرار گیرد و یا بهعنوان ابزار تبلیغاتی مورد بهرهبرداری واقع شود.
وی در پایان به ارزش انسانی زن در مکتب اسلام و معرفی الگوها پرداخت و ادامه داد: خدمتی که دین اسلام به زنان و به تبع آن به بشریت کرده است در هیچ مکتبی اتفاق نیافتاده است این دین اسلام است که زنان بزرگ و پاکدامن و آزادهای را مانند حضرت زهرا(س) یا زینب کبری(س) و یا حضرت خدیجه(س) و دیگر زنان فرهیخته را که در انسانیت از بسیاری از مردان پاکسرشت پا را فراتر نهاده و به مقام قرب الهی رسیدهاند به جوامع بشری ارائه داده است.