صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۵۵۵۸
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱
تلاش برای تنظیم سند وقف در امر قرآن؛

گروه جامعه: دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی از برنامه‌ریزی برای برگزاری اولین نشست هم اندیشی راهکارهای توسعه فرهنگ وقف در امر قرآن تا پایان مهر ماه توسط معاونت فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی شورای توسعه فرهنگ قرآنی، حجت‌الاسلام حمید محمدی، قائم مقام رئیس شورا با اشاره به بند هشتم از وظایف شورا در منشور توسعه فرهنگ قرآنی مبنی بر اتخاذ تدابیر لازم برای گسترش فرهنگ وقف در امور قرآنی، گفت: درصدد هستیم این تدابیر را با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه و سایر صاحب‌نظران و متولیان امور احصاء کرده و برای اجرایی شدن آنها برنامه‌ریزی کنیم.
وی افزود: نشست هم‌اندیشی راهکارهای توسعه فرهنگ وقف در امر قرآن در 28 مهرماه با همت معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در تهران تشکیل می‌شود.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی با تأکید بر ضرورت توسعه مشارکت حداکثری مردم در فعالیت‌های قرآنی، استفاده حداکثری از فرهنگ وقف در امور قرآنی را یکی از راهکارهای تحقق این مهم دانست و تصریح کرد: وقف در فرهنگ اسلامی و دینی از اهمیت و ارزش والایی برخوردار است و در احادیث از وقف به عنوان یک صدقه جاریه یاد شده است، همچنان که پیامبر(ص) هم یکی از شقوق باقیات الصالحات را وقف اعلام نموده‌اند.
حجت‌الاسلام محمدی یادآور شد: در فرهنگ تشیع از دیرباز مؤمنان با وقف املاک و دارایی‌های خود پایه گذار سنت حسنه‌ای بودند که این سنت همواره در فرهنگ ما ماندگار شده است.
رئیس ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن ضمن تشریح ضرورت‌های تاریخی و اجتماعی غلبه موقافات به سمت احیای تفکر شیعی و ذکر اهل بیت(ع) ـ به ویژه احیای فرهنگ عاشورایی ـ در فرهنگ شیعی گفت: هرچند هر فرد شیعه در کنار ایثارهای جانی و مالی تحت عنوان وقف بر احیای ارزش‌های تشیع و توسعه و گسترش آن بوده است، لیکن بزرگان و علمای ما نقش بی بدیلی در سمت دهی به جریان موقوفات ایفا کرده‌اند و توجه و ابتنای امت اسلامی به هر یک از دو ثقل و گوهر به یادمانده از نبی گرامی اسلام از توصیه‌ها و سفارشات امام(ره) در وصیت نامه سیاسی الهی ایشان بوده است.
وی بیان کرد: امروز جامعه اسلامی برای رسیدن به فرهنگ علوی باید با آموزه‌های وحیانی آشنایی تام و کاملی را داشته باشند و از این روز که می‌بینیم یاران با وفای ائمه اطهار(ع) با درک و تعمیق باورهای وحیانی خویش در خدمت ولایت جان می‌باختند و ولایتی و آسمانی می‌شدند.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی در پایان ابراز امیدواری کرد: سلسله نشست‌های این موضوع که با حضور اندیشمندان این عرصه و جمعی از کارشناسان انجام می‌گیرد منجر به تدوین سند وقف در امر قرآن در سال 93 شود.