صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۶۴۴۱
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۷
حجت‌الاسلام میراشرفی:

گروه اجتماعی: مدرس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه موسم حج زمان خدایی شدن اعمال انسان و روز سخت‌ترین انتخاب است، گفت: اعمال عید قربان در احیای آموزه‌های فراموش شده دینی تأثیر بسیار دارد.

حجت‌الاسلام سیدهدایت میراشرفی، مدرس دانشگاه ارمیه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، در رابطه با عید قربان اظهار کرد: زمانی که خداوند از حضرت ابراهیم(ع) خواست تا فرزند خویش اسماعیل را در راه خدا و برای رضای او قربانی کند و او در این آزمون سخت و انتخاب دشوار تصمیم گرفت فرزند عزیز خود را در پیشگاه عزیزترین فرد قربانی کند، گوسفندی برای قربانی کردن از جانب خداوند برای وی فرستاده شد و او از این امتحان دشوار الهی سربلند بیرون آمد.

وی با تشریح اعمال حج ادامه داد: قربانی کردن از سنت‌های پسندیده الهی است که نشانگر قربانی کردن هواهای نفسانی انسان در مقابل خداوند است که افراد به‌عنوان یک کار پسندیده به آن مبادرت می‌ورزند.

حجت‌الاسلام میراشرفی گفت: اعمال عید قربان در احیای آموزه‌های فراموش شده دینی تأثیر بسیار دارد و برای افراد یادآور سنت‌های زیبای الهی است که با انجام آنان می‌توانند به خداوندگار خویش بیش از پیش نزدیکتر شوند.

مدرس دانشگاه ارومیه افزود: هر انسانی اگر استطاعت مالی و جانی پیدا کند و بتواند به حج مشرف شود، بر او واجب است که به حج برود و اعمال معنوی حج را به‌جای آورد و در آنجا از خداوند خویش پاکی نفس خویش را خواستار باشد.