صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۶۷۰۶
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۸

کانون خبرنگاران نبأ/ جلال بیطرفان: زائر پیاده مشهدالرضا(ع) تا کربلای معلی در دهمین ایستگاه مسیر عشق وارد قم و در محل عوارضی اتوبان مورد استقبال جمعی از مسئولان و مردم قرار گرفت.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، محمدابراهیم خمسه، زائر 35 ساله خرم‌آبادی که سفر عشق را از روز 14 مردادماه، هشتم شوال، سالروز تخریب قبور ائمه بقیع(ع) از مشهد مقدس آغاز کرده است، در محل عوارضی اتوبان قم ـ تهران مورد استقبال جمعی از مردم و مسئولانی از ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قم، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان و تعدادی از بسیجیان پایگاه شهید زین‌الدین حوزه شهید رجایی و پایگاه مالک اشتر حوزه مسلم بن عقیل(ع) ناحیه بسیج امام رضا(ع) قرار گرفت.

وی در بدو ورود به محل استقبال، فرهنگ‌سازی و توسل به اهل بیت(ع) را اولین هدف خویش از پیاده‌روی مسیر چهار هزار کیلومتری عنوان کرد.

این زائر خرم‌آبادی دعوت عمومی از مردم جهت مشارکت در بازسازی حرم‌های مطهر نجف، کربلا، کاظمین و سامرا و همچنین طرح توسعه حرم نورانی حضرت فاطمه زهرا(س) را هدف دیگر خویش بیان کرد و گفت: هر ایرانی با پرداخت ماهیانه یک هزار تومان می‌تواند در بازسازی این مکان‌های مقدس مشارکت کرده و ستاد باسازی عتبات عالیات را یاری کند.

محمدابراهیم خمسه پس از گذر از استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان، مازندران، گیلان، زنجان، قزوین، البرز و تهران وارد قم شد و به‌منظور زیارت حرم مطهر حضرت معصومه(س) و حضور در نماز جمعه، به همراه کاروان استقبال‌کنندگان رهسپار حرم بی بی کریمه اهل بیت(س) شد.

*منبع: روابط عمومی سپاه استان قم