صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۷۵۸۲
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۲

کانون خبرنگاران نبأ/ رضا گل‌وردزاده: اولین محفل قرآنی دانشجویی در سال تحصیلی جدید در مسجد کوی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، اولین جلسه محفل قرآنی دانشجویان دانشگاه تهران در سال تحصیلی جدید، یکشنبه، 13 مهرماه مصادف با عید سعید قربان به همت کانون قرآن و عترت مسجد کوی دانشگاه تهران با حضور یادگاری، قاری بین‌المللی و تلاوت آیات 96 تا 110 سوره مبارکه صافات در این مسجد برگزار شد.

کانون قرآن و عترت مسجد کوی دانشگاه تهران تحت سرپرستی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در خوابگاه‌های دانشگاه تهران از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرد.

برگزاری هفتگی محفل انس با قرآن یکی از فعالیت‌های اصلی کانون قرآن و عترت مسجد کوی دانشگاه تهران است که به‌دلیل حضور پررنگ دانشجویان و شرکت فعالانه ایشان در قرائت قرآن پس از استاد در جهت تصحیح اشکالات و ارتقاء سطح قرائت در بین دانشجویان، محفل قرآنی دانشجویی نام گرفت.