صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۶۱۷۳۱
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۶
روحانی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصاد مقاومتی:

گروه اقتصاد: رئیس‌جمهور در جلسه ستاد هماهنگی اقتصاد مقاومتی از معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور خواست برای تسریع در تصویب لایحه رفع موانع تولید با مجلس همکاری کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، دکتر حسن روحانی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصاد مقاومتی از معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی خواست که با توجه به ظرفیت‌های قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران، نسبت به استفاده از حساب ذخیره ارزی جهت تداوم طرح‌های عمرانی دولت اقدام کند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی در این جلسه که امروز برگزار شد، همچنین خواهان تسریع در روند تصویب لایحه قانونی «رفع موانع تولید، رقابت‌پذیری و ارتقای نظام مالی کشور»، با همکاری مجلس شد.
در این جلسه همچنین پس از ارائه گزارش مهندس بیژن زنگنه وزیر نفت از تحولات بازار جهانی نفت و تغییر در قیمت ها ، علل اقتصادی و سیاسی این تحولات مورد بررسی قرار گرفت.