صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۶۲۲۶۹
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۱:۱۷
دارابی:

گروه جامعه: مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش‌های تخصصی سازمان تبلیغات اسلامی از آموزش روحانیان مستقر تمام وقت در مناطق روستایی و محروم خبر داد و گفت: شیوه‌های تبلیغی که امروزه بر علیه اسلام مورد استفاده قرار می گیرد، می‌طلبد که ما هم تبلیغات هوشیارانه داشته باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی دارابی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش‌های تخصصی سازمان تبلیغات اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) با اشاره به برگزاری مجموعه دوره‌های آموزشی ویژه روحانیان مستقر در مناطق محروم کشور، گفت: این آموزش‌ها در مجتمع فرهنگی نور قم برگزار و طی آن دو هزار روحانی مستقر تمام وقت در مناطق روستایی و محروم آموزش می بینند.
وی به حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه در این دوره‌ها نیز اشاره و عنوان کرد: در این دوره‌های سه روزه شیوه‌ها و مهارت‌های تخصصی تبلیغ ویژه روحانیان مستقر در مناطق محروم کشور ارائه می‌شود.
حجت الاسلام دارابی با تأکید بر اینکه یکی از عوامل گسترش فرهنگ دینی بحث پرجاذبه بودن تبلیغ است، گفت: جذابیت‌های اخلاقی و ایجاد روابط صمیمی به خصوص با نسل نوجوان و جوان و استفاده از همه فرصت‌ها برای تبلیغ حکیمانه دین از مهم ترین عوامل موفقیت مبلغ است که بر همین اساس کارگاه‌های مهارت افزایی ارتباط تبلیغی برای روحانیان برگزار می شود.
وی با تأیید این مسئله که اکنون استفاده از ماهواره در میان روستائیان و عشایر ما نیز نفوذ کرده است، در خصوص تأثیر این مسئله در تبلیغ روحانیان اعزامی به روستاها، گفت: یکی از اقدامات ما آسیب‌شناسی مشکلات تبلیغ و البته پاسخ گویی کارشناسانه به شبهات و مسائلی است که توسط این رسانه‌ها مطرح می شود.
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش‌های تخصصی سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: شیوه‌های تبلیغی که امروزه بر علیه اسلام مورد استفاده قرار می گیرد، می‌طلبد که ما هم با یک هشیاری تبلیغی، تبلیغ را از کارآمدی بالاتری برخوردار کنیم و ضمن جلوگیری از بدعت‌ها، مباحث لازم را مطرح و آموزش دهیم.