صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۶۴۴۷۰
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۸
همزمان با ماه محرم؛

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان چهارمحال و بختیاری از برپایی خیمه‌های عزای حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در ۳ بقعه متبرکه استان خبر داد.

حجت‎السلام محسن غلامیان، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: با فرا رسیدن ایام محرم و برگزاری سوگواره بصیرت عاشورایی، خیمه‌های معرفت دینی در سه بقعه متبرکه شاخص استان برگزار می‌‌شود.

وی افزود: با برپایی محافل عزای امام حسین(ع) بیش از 55 نفر از روحانیون بومی و اعزامی از قم در اماکن متبرکه به امر تبلیغ بصیرت عاشورایی خواهند پرداخت.

غلامیان همچنین از اجرای نیات موقوفات مرتبط در ایام محرم الحرام سال جاری خبر داد و گفت: 30 درصد از موقوفات این استان صرف روضه خوانی و عزاداری سید و سالار شهیدان(ع) است که در ایام سوگواری دهه اول محرم، صرف هزینه‌های عزاداری و سوگواری آن حضرت خواهد شد.