صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۶۴۵۰۴
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۲

کانون خبرنگاران نبأ/ حمیدرضا گل محمدی تواندشتی: مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران از حضور مبلغان اعزامی از قم در دهه محرم۹۳ در دانشگاه مازندران خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران درباره فرارسیدن ایام محرم و برنامه‌ریزی‌های انجام شده در این دهه جهت دانشجویان این دانشگاه گفت: جهت استفاده حداکثری دانشجویان از مباحث مرتبط با محرم و پاسخ‌گویی به شبهات مطروح اقدام به برنامه‌ریزی جهت حضور 6 مبلغ و مبلغه اعزامی از حوزه علمیه قم در دانشگاه کرده است که به‌صورت شبانه‌روزی در محیط دانشکده‌ها، خوابگاه‌ها و نمازخانه‌ها به ارائه مشاوره و برنامه‌های تبلیغی می‌پردازند.
وی با بیان اینکه در اولین روز ماه محرم حجت‌الاسلام نقویان در نمازخانه پردیس و در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه مازندران به بیان سخنانی درباره رفتار حضرت امیرالمومنین و ائمه(ع) در ارتباط با دوستان، مخالفان و دشمنان پرداخت، گفت افزود: برگزاری نمایشگاه محرم، زیارت عاشور، مراسم عزاداری و سخنرانی  در سطح دانشکده‌های پردیس دانشگاه و خوابگاه‌های حضرت زینب خواهران و نواب صفوی برادران نیز از دیگر برنامه‌های این ایام است.