صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۶۴۹۷۵
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۹
توصیه آیت‌الله‌العظمی صافی به طلاب:

گروه حوزه‌های علمیه: آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی تاکید کرد: طلاب باید بدانند که با گوشه‌گیری و انزوا نمی‌شود دین را تبلیغ کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی امروز 6 آبان در دیدار وی با آیت‌الله مرتضی مقتدایی از خدمات انجام شده در حوزه علمیه قم، تقدیر و تشکّر کرد و با اشاره به اهمیت حوزه علمیه قم و برنامه آموزش این حوزه گفت: اگر طلاب علوم پایه از اول با برنامه‌ریزی صحیح و دقیق، خوب بخوانند، موجب تقویت علمی آنها برای درس‌های بالاتر خواهد بود و لذا مدیریت حوزه باید بیشتر به دروس ابتدایی توجه داشته باشد.

این مرجع تقلید خدمت انجام شده توسّط مدیریت حوزه را خوب ارزیابی و تصریح کرد: الان برای طلاب محترم امکانات بهتر از سابق است و باید تلاش و همّت بیشتری داشته باشند.
وی با بازگوئی شرایط زمان تحصیل خود تصریح کرد: در آن زمان‌ها نه تنها تشویق نبود بلکه موانع تحصیل زیاد بود و اشخاصی بودند که به ما می‌گفتند: چرا درس دینی می‌خوانید؟ زمان این درس‌ها گذشته است.
صافی ادامه داد: حتّی بعضی از ثروتمندان نزد مرحوم والد ما آمدند و گفتند: ما حاضریم تمام امکانات تحصیلی ایشان (حقیر) را فراهم کنیم و ایشان را به لندن بفرستیم تا آنجا تحصیل نماید؛ ولی در مقابل کسی نبود که ما را به دروس دینی تشویق نماید، فقط مرحوم والد و بعضی از اقوام بودند که ما را تشویق می‌نمودند. خوشبختانه الان اقبال جوانان به حوزه‌ها زیاد شده و باید با برنامه‌ریزی خوب و دقیق از این اقبال استفاده نمود.

آیت الله العظمی صافی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: آنچه برای طلبه اهمیت دارد این است که واقعاً مبلّغ اسلام  و مکتب باشد و با گوشه‌گیری و انزوا نمی‌شود دین را تبلیغ نمود. عارف واقعی کسی است که دین را تبلیغ نماید و مردم را از گمراهی نجات دهد. طلاب نباید روحیه گوشه‌گیری و انزوا را به اسم عرفان برای خود انتخاب نمایند.
این مرجع تقلید در پایان ضمن تشکر مجدد از مسئولان حوزه علمیه اظهار کرد: امیدوارم عنایات حضرت بقیة الله عجّل الله تعالی فرجه الشریف شامل حال شما باشد و من برای موفقیت بیشتر شما دعا می‌کنم.