صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۰۹۲۰
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۱
ایزدی تاکید کرد:

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست دفتر فعالیت‌های قرآن و عترت اداره ارشاد چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه طی یک سال گذشته هیچ‌گونه حمایتی از سوی دولت به مؤسسات قرآنی نشده است، گفت: امید است این عدم حمایت به دلیل برنامه‌ریزی برای حمایت منسجم‌تر برای حمایت باشد.

علی‎اصغر ایزدی، سرپرست دفتر فعالیت‌های قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، بر لزوم حمایت دولت از مؤسسات قرآنی در راستای مهجوریت‌زدایی از این کتاب آسمانی تاکید کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه موسسات قرآنی مردم نهاد بوده و تنها با حمایت و کمک‌های مردمی اداره می‎شوند نمی‌توانند به صورت مستقل روی پای خود بایستند، بنابراین باید مورد حمایت بیشتر دولت و وزارتخانه قرار بگیرند.

ایزدی حمایت‌های مطلوبتر دولت گذشته در حوزه فعالیت‌های قرآنی را یادآور شد و گفت: در شش ماه دوم سال 92 و شش ماه نخست 93 هیچ‌گونه حمایتی از سوی دولت به موسسات قرآنی نشده است.

وی با بیان اینکه امید است این عدم حمایت به دلیل برنامه‌ریزی برای حمایت منسجم‌تر و منظم‌تر فعالیت‌های قرآنی باشد، خواستار توجه ویژه دولت به فعالیت‎های قرآنی در راستای مهجوریت‌زدایی از این کتاب آسمانی در جامعه اسلامی شد.

ایزدی با اشاره به کاهش فعالیت‌های قرآنی، عدم تغییرات چشمگیر در فعالیت‌های قرآنی در مقایسه با سال‌های گذشته، همچنین عدم دریافت مطالبات موسسات از سوی دولت را از مهم‌ترین این عوامل برشمرد.

وی همچنین کاهش استقبال از آزمون‌ها را از دیگر تبعات برگزیدن این نوع نگاه به فعالیت‎های قرآنی برشمرد و  اظهارکرد: در آزمون دوره قبل موسسات، یک هزار و 150 نفر به رقابت پرداختند اما متأسفانه در دوره حدود 606 نفر شرکت کردند.