صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۱۷۵۱
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۴

کانون خبرنگاران نبأ/ جواد بیطرفان: شهردار قم گفت: با تشکیل ستاد ویژه اربعین در شهرداری در پی آن هستیم با هم‏فکری و همراهی تولیت مسجد مقدس جمکران، زمینه حضور گسترده مردم در عزاداری بزرگ اربعین حسینی(ع) سال جاری را فراهم آوریم.

محمد دلبری، شهردار قم با اشاره به اهمیت باشکوه برگزار شدن مراسم اربعین حسینی(ع) امسال گفت: علی‌رغم برگزاری جلسات متعدد در استان در خصوص مراسم اربعین، اما حجم بالایی از کار به عهده شهرداری گذاشته می‌شود و ما آماده هستیم کل کار اجرایی این مراسم را به‌تنهایی به عهده بگیریم. از مدتی پیش با تشکیل ستاد ویژه اربعین در شهرداری در پی آن هستیم با هم‏فکری و همراهی تولیت محترم مسجد جمکران زمینه حضور گسترده مردم در عزاداری بزرگ اربعین حسینی(ع) سال جاری را فراهم آوریم.

وی افزود: لازم است از امروز تا برگزاری مراسم، ارتباط معاونت خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری به صورت هفتگی با مجموعه‏‌های مرتبط در مسجد مقدس جمکران برقرار باشد تا نسبت به رفع نقاط ضعف سال گذشته اقدام شود. همچنین باید از ظرفیت صدا و سیما و شبکه‌های سراسری جهت دعوت عموم مردم از سراسر کشور جهت حضور گسترده در مراسم اربعین امسال استفاده شود.

شهردار کلان شهر قم افزود: به همت معاونت شهرسازی و معماری، ارتباط مفهومی معماری بلوار پیامبر اعظم(ص)، حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران در آینده نزدیک تعریف و طراحی خواهد شد.