صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۲۱۲۶
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷

گروه بین‌الملل: فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در عراق، بر اهمیت نقش الازهر مصر در ایجاد وحدت در عراق و جلوگیری از انتشار اندیشه‌های افراطی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری جدیدالیوم مصر، نیکولای میلادینوف، فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در عراق، در دیدار با سامح شکری، وزیر امور خارجه مصر در قاهره تأکید کرد: مصر با توجه به جایگاه آن در منطقه و تجربیات بسیار در نشر ارزش‌های میانه‌رو، نقش مهمی در تحقق آرامش و امنیت در عراق و حفظ وحدت این کشور دارد.
 
وی افزود: الازهر شریف و دارالافتای مصر نیز نقش برجسته‌ای در مقابله با افکار و اندیشه‌های افراطی دارند.
 
فرستاده سازمان ملل همچنین از انتشار کتاب الکترونیک دارالافتای مصر در زمینه مقابله با افراط‌گرایی که به زبان انگلیسی نیز ترجمه شده و به سفارت‌های مختلف در قاهره ارسال شده است، تقدیر و تشکر کرد و خواستار تلاش بیشتر الازهر برای ایجاد وحدت در میان جامعه عراق شد.