صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۳۷۴۶
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۲
در مرکز همایش‌های برج‌ میلاد؛

گروه اقتصاد: چهارمین همایش «بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت» بهمن‌ماه امسال در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، پس از برگزاری سه دوره همایش «بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت» و با توجه به نقش روزافزون فناوری اطلاعات در صنعت بانکداری، چهارمین همایش سالانه «بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت» جهت برگزاری در بهمن‌ماه امسال در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برنامه‌یزی شده است.

براساس این گزارش، «چشم‌انداز بانکداری از منظر فناوری اطلاعات»، «توانمندی بانک‌ها به کمک فناوری اطلاعات»، «بانکداری باز»، «چشم‌انداز نظام‌های پرداخت و نظارت و نظام‌های پرداخت»، محورهای اصلی این همایش هستند.

این گزارش می‌افزاید: چهارمین همایش سالانه «بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت» روزهای 6 و 7 بهمن‌ماه 93  در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت اختصاصی این همایش مراجعه کنند.