صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۳۸۱۴
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۱
خدادوست:

گروه سلامت: معاون طب ایرانی و اسلامی وزارت بهداشت اصلاح سبک زندگی را پیام طب سنتی دانست و گفت: پیام اصلی طب سنتی حفظ تندرستی، پیشگری، تدابیر و توصیه‌های تغذیه‌ای است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) محمود خدادوست، معاون طب ایرانی و اسلامی وزارت بهداشت با بیان این مطلب افزود: رشته طب سنتی از سال 86 به عنوان تخصص وارد دانشگاه‌های علوم پزشکی شد که از آن سال تاکنون توفیقات خوبی نیز در این راستا داشته است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر هفت دانشکده مصوب طب سنتی در دانشگاه‌های علوم پزشکی است و در 16 دانشگاه علوم پزشکی کشور مجوز رشته طب سنتی وجود دارد  که در 13 دانشگاه این رشته تدریس می‌شود.
خدادوست ادامه داد: رشته داروسازی سنتی نیز از سال 1387 در هشت دانشگاه کشور مجوز داده شده که در 6 دانشگاه این رشته تدریس می‌شود. در هشت دانشگاه علوم پزشکی کشور نیز مجوز تدریس رشته تاریخ و متون پزشکی در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی صادر شده  و تدریس می‌شود.
معاون طب ایرانی و اسلامی وزارت بهداشت گفت: رویکرد وزارت بهداشت استفاده از ظرفیت طب ایرانی است و با این رویکرد ورود کرده تا اینکه پزشکان عمومی و داروسازان با دارا بودن رشته پایه پزشکی و داروسازی بتوانند در این رشته‌های تخصصی حضور یابند و دانش طب ایرانی را هم در یک تعامل منطقی و عالامانه با طب نوین فرا بگیرند و این خدمات وارد نظام سلامت شود.
وی خاطر نشان کرد: اکنون وضعیت خوبی داریم. در چند سال اخیر این بسترسازی لازم انجام شد و اکنون زمان آن فرا رسیده خدمات طب سنتی وارد نظام سلامت و شبکه بهداشت و درمان کشور شود.