مجید ابهری، یک پژوهشگر و آسیبشناس اجتماعی، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به جایگاه رسانههای قرآنی در جامعه اظهار کرد: متأسفانه در جامعه جایگاه تربیت دینی با آموزش دینی عوض شده است، یعنی رسانهها بیشتر در راستای آموزش دینی فعالیت میکنند، نه تربیت دینی. همچنین رسانههای قرآنی ــ که بسیار محدودندــ متأسفانه در محاصره رسانههای مختلف هستند.
وی ادامه داد: دولت باید به تقویت سایتهای خبری بپردازد و تشکلهای غیردولتی و مساجد باید رسانههای قرآنی را تبیین کنند. همچنین رسانههای قرآنی باید تکثر یابند.
این جامعهشناس تصریح کرد: سواد رسانههای قرآنی در جامعه باید افزایش یابد، متأسفانه هماکنون سرانه این نوع از رسانهها پایین است و رسانههای قرآنی کمترین سهم را در جامعه دارند. باید تعداد رسانههای قرآنی با حمایتهای دولت، نهادهای فرهنگی، تشکلهای مردمی به طرز چشمگیری افزایش یابد.
رسانههای قرآنی در جامعه ناشناخته هستند
وی به ارزیابی رسانههای قرآنی پرداخت و گفت: جایگاه رسانههای قرآنی بسیار ارزشمند است اما محدود هستند، یعنی اگر از بنده که استاد دانشگاه هستم، چند نام از رسانههای قرآنی را بگویم، چیزی نمیدانم. پس چه انتظاری از مردم میتوانیم داشته باشیم.
ابهری اظهار کرد: رسانههای قرآنی زمانی که در جامعه به صورت جدی حضور فعال ندارد، قطعا دیگر رسانهها به شبههافکنی میپردازد و در نهایت در حوزه رسانهای قرآن و نهج البلاغه را صحیح تبیین نمیکنند و حتی جوانان دینی ما را منحرف میکنند. بنابراین رسانههای قرآنی باید پررنگتر و پرتعدادتر در جامعه ظاهر شوند.