صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۴۱۰۳
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۳

گروه دانشگاه: به گفته معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم و معارف قرآن، اساسنامه این دانشگاه نیاز به اصلاحاتی داشت که از سوی رئیس دانشگاه صورت پذیرفته است و به زودی به تصویب مراجع ذیربط خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گردهمایی استادان تفسیر دانشگاه علوم و معارف قرآن شب گذشته 25 آبان ماه برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در این مراسم ضمن تأکید بر پرورش و تربیت نخبگان قرآنی، اقدامات علمی و پژوهشی دانشگاه را در دو سال اخیر کم نظیر عنوان کرد.
وی با اشاره به اقدامات کم نظیر در حوزه آموزش برای جذب دانشجو اظهار کرد: با تلاش‌های صورت گرفته امسال شاهد جذب نزدیک به ۲۰۰۰ دانشجو جدیدالورود در سه مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری بودیم.
اکبری تصریح کرد: در مقطع کارشناسی ارشد و در رشته علوم قرآن و حدیث ۵۵ درصد پذیرفته شدگان دانشگاه‌های دولتی جذب دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم شدند.
وی در خصوص مقاطع دکتری این دانشگاه بیان کرد: در مقطع دکتری امسال ۱۵ دانشجو جذب دانشگاه شدند که حاکی از ارتقاء سطح علمی این دانشگاه است.
اکبری با اشاره به موفقیت دانشجویان قرآنی در نوزدهمین المپیاد علمی – دانشجویی کشور گفت: ۲۰ درصد پذیرفته شدگان در این المپیاد که هرساله از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود، از دانشجویان قرآنی بودند.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در ادامه با اشاره به سخنان بی اساس برخی در خصوص اساسنامه این دانشگاه بیان کرد: دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم دارای اساسنامه مدون، جامع و کامل است که با عنایت به ارتقاء از دبیرخانه دانشکده‌های علوم قرآنی به دانشگاه در سال ۸۷، این اساسنامه نیاز به اصلاحات داشت و این تغییرات از سوی رئیس دانشگاه صورت پذیرفته است و به زودی به تصویب موادی ذیربط خواهد رسید و ابلاغ خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به فعالیت‌های حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه عنوان کرد: در بخش پژوهش دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم خوشبختانه شاهد پیشرفت‌های چشمگیری هستیم که در چند سال اخیر کم نظیر بوده است.
اکبری افزود: راه‌اندازی پژوهشکده وقف و بهره‌وری، چاپ کتب ارزشمند، چاپ دو نشریه و کسب مجوز علمی پژوهشی از وزارت علوم، برگزاری ۴ همایش علمی پژوهشی که مجوز علمی پژوهشی آنان از وزارت علوم دریافت شده و ... بخشی از تلاش‌ها و همت مسئولین در این حوزه است.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین احمد عابدی در سخنانی اظهار کرد: یکی از الطاف الهی که شامل حال شما اساتید در این دانشگاه شده، همین خدمت به ساحت مقدس و نورانی قرآن کریم است. تربیت یک دانشجو در مسیر منور و پربرکت قرآن کریم اجر و پاداش بسیاری در نزد خداوند دارد .

وی در ادامه دومین سرمایه این دانشگاه را وجود اساتید برجسته و صاحب نظر عنوان کرد و افزود: یکی از افتخارات ما استفاده از چنین اساتیدی است که همواره و مخلصانه در خدمت قرآن گام برمی‌دارند و شاگردانی را پرورش می دهند که هرکدام در آینده به عنوان نخبه در زمینه‌های علوم قرآنی فعالیت خواهند کرد.
رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در بخش پایانی سخنان خود بر لزوم توسعه و پیشرفت این دانشگاه تأکید کرد و افزود: کار در این دانشگاه قرآنیست . قرآن و اهل بیت (ع) از ما انتظار تلاش و کوشش بیشتری دارند.
وی همچنین تصریح کرد: اساتید، دانشجویان، مسئولین و تمامی دست‌اندرکاران که به عنوان خادم قرآنی در این مجموعه هستند باید تمام همت و تلاش خود را برای توسعه و آبادانی بیبشتر دانشگاه گذارند و برای درک مفاهیم عمیق قرآنی به سایرین کوشا باشند.