صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۴۴۳۲
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۰

گروه فعالیت‌های قرآنی: ۲۸ آبان‌ماه پنجمین همایش ‌مدیران قرآنی سراسر کشور‌ در ارومیه برگزار می‌شود.

معصومه وجدانی، مدیر‌ عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی آذربایجان‌ غربی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی،  از برگزاری پنجمین همایش ‌مدیران قرآنی سراسر کشور‌ در ارومیه خبر داد و اظهار کرد: این همایش که اجرای آن را مؤسسه علوم‌ قرآنی یاسین به‌عهده دارد با همکاری انجمن بانوان قرآنی کشور در ارومیه برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در این همایش فعالان و مدیران مؤسسات قرآنی از سراسر کشور با هدف ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه حضور می‌یابند.

وجدانی افزود: افتتاحیه این همایش که به‌مدت سه روز در سالن اجتماعات کتابخوانه عمومی برگزار می‌شود روز چهارشنبه، 28 آبان ‌است و تا جمعه، 30 آبان ‌در محل ذکر شده ادامه دارد.

وی اضافه کرد: حجت‌الاسلام سید‌مهدی قریشی، نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌ غربی و امام جمعه ارومیه و حجت‌الاسلام محمد کریمی، مدیر‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌ غربی سخنرانان این همایش هستند.

مدیر‌ عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی‌ در پایان اظهار کرد: طی این همایش کارگاه‌های آموزشی با محوریت مدیریت قرآنی، اخلاق قرآنی و نقش رسانه در فعالیت‌های قرآنی بانوان با حضور اساتید برجسته کشوری و برای ارتقا‌ سطح آگاهی مدیران مؤسسات برگزار می‌شود.

نظرات بینندگان
چیمن حسن میرزایی
|
|
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۴
سلام من یه پارچه مبنی بر مسابقات قران در اذر ماه دیدم اگر فرصت داریم ایا اجازه شرکت در مسابقات حفظ را دارم؟