صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۵۳۸۲
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹
آیت‌الله آصفی:

گروه اندیشه: امروز در عصر جهش‌های تاریخی هستیم که شاید ۵۰۰ سال است چنین عصری را تجربه نکردیم؛ امروز شیعیان رویارو با جهش‌های عظیم فرهنگی و سیاسی هستند و روحانیت هم باید در این سطح جهش‌های متقابلی داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، آیت‌الله محمدمهدی آصفی، 29 آبان‌ماه در همایش بزرگداشتی که با هدف پاسداشت از مقان علمی و فقهی‌شان برگزار شده بود، گفت: من خود را اسوه نمی‌دانم بلکه عبرتی برای جوانان می‌دانم که وقتی به عمر ضایع شده می‌نگرم حسرت می‌خورم که کاری نکنند که در سنین بالای عمر حسرت بخورند.

وی افزود: پس از 77 سال عمر که خداوند ارزانی داشته است خود را در نزدیکی سراشیبی قبر می‌دانم و به جز کالای امید به کرم و عفو الهی هیچ کالای دیگری ندارم ولی خدا را شکر می‌کنم و سپاسگزارم که به این کالای امید به رحمت الهی است امید دارم و می‌دانم که در این زمینه تعارفی نمی‌کنم و امیدوارم همان کالا در آن روز سخت دست ما را بگیرد.
آصفی بیان کرد: برگزاری چنین جلساتی با چشم‌پوشی از مصداق، کار بسیار حسنه‌ای است؛ افرادی که در میان جامعه بودند، تلخی‌ها، شیرینی‌ها، موفقیت‌ها و ناکامی‌ها را دیده‌اند؛ این تلخی‌ها و ناکامی‌ها و موفقیت‌ها برای نسل جوان مفید است؛ موفقیت‌ها مفید است که کار را از صفر شروع نکنند و از آنجا شروع کنند که افراد موفق به آنجا رسیده‌اند و ناکامی‌‌ها هم مفید است که دیگر آن ناکامی‌ها واشتباهات را دیگر تکرار نکنند.

وی تأکید کرد: به خصوص روحانیت معظم که به دو جهت رابطه دارند، یکی رابطه با دین خدا و ارزش‌های الهی که هر خطایی که یک روحانی بکند برای اسلام گران تمام می‌شود؛ رابطه دوم رابطه با محیط وسیع جامعه است که هر خطایی که یک روحانی بکند در جامعه ایجاد تنش و مشکلات بسیاری می‌کند؛ لذا روحانیون جوان نیازمند آن هستند که در چنین جلساتی حضور داشته باشند و این جلسات برای آنها مفید خواهد بود که از موفقیت‌ها و ناکامی‌ها استفاده کنند.
نمیانده مقام معظم رهبری در نجف تصریح کرد: بهتر است که قبل از اینکه قضاوت را به تاریخ واگذار کنیم خودمان رو در روی افراد معاصر و نسل گذشته خودمان مسایل را مطرح کنیم که این چنین نشست‌ها بسیار مفید است به شرط اینکه دوسویه باشد و هم خطاها گفته شود و هم موفقیت‌ها و ارزش‌ها و خدمات بیان شود.

آصفی عنوان کرد: امروز در عصر جهش‌های تاریخی هستیم که شاید 500 سال است چنین عصری را تجربه نکردیم؛ امروز شیعیان رویارو با جهش‌های عظیم فرهنگی و سیاسی هستند و روحانیت هم باید در این سطح جهش‌های متقابلی داشته باشند و این جهش‌ها با استفاده از تجربیات دیگر امکان‌پذیر است.

در پایان این مراسم ضمن رونمایی از آثار ایشان با اهدای لوحی از مقام علمی و شخصیت ایشان تجلیل شد.