صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۵۴۵۰
تاریخ انتشار : ۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۳

گروه بین‌الملل: دولت آلمان با هدف ترغیب دانشجویان مسلمان به ادغام در جامعه، اقدام به اعطای کمک‌هزینه تحصیلی برای ارتقاء مهارت‌های دانشجویان مسلمان در همه رشته‌های تحصیلی کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Today Zaman»، بولنت اوچار، رئیس بنیاد ابن سینا در آلمان می‌گوید: این اولین بار در تاریخ آلمان است که این پروژه اجرا می‌شود و به 65 جوان مسلمان کمک هزینه تحصیلی اعطا شده و در سال‌های آینده تا 500 دانشجو بورسیه خواهند شد.
پروژه اعطای کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان مسلمان با حمایت بنیاد ابن سینا با هدف حمایت از دانشجویان مسلمان با استعداد، با انگیزه و فعال در آلمان به اجرا در آمده است.
در طول مدت بورسیه، دانشجویان مسلمان حداقل 670 یورو و دانشجویان مسلمان مقطع دکترا حدود 1150 یورو در ماه دریافت خواهند کرد.
حدود 4 میلیون مسلمان در کشور آلمان زندگی می‌کنند که تقریباً 5 درصد جمعیت 82 میلیونی این کشور را تشکیل می‌دهند.
در سال 2012، دانشگاه توبینگن آلمان اولین دپارتمان الهیات اسلامی را در میان دانشگاه‌های این کشور افتتاح کرد.
در سال 2009 نیز به دانش‌آموزان مسلمان اجازه داده شد که دین خود را در کلاس ادیان مطالعه کنند.